Invat italiana cu Eurocor, lectiile 1 si 2

Dupa mai multe luni de amanare, luna aceasta am inceput sa studiez limba italiana. Nu va ganditi ca merg la cursuri speciale pentru ca nu am timp de asa ceva, dar am ales sa invat limba italiana acasa cu ajutorul cursului Italiana pentru incepatori, de la Eurocor. Am avut ceva emotii pentru ca nu am incercat pana acum sa invat singura o limba straina, dar cand a sosit primul pachet mi-am dat seama ca o sa reusesc sa invat asa cum trebuie aceasta limba. Ca si la engleza problema mea este vorbirea, caci de inteles, inteleg aproape tot in italiana, dar ma interesa sa stiu sa scriu si sa vorbesc corect.

De ce Eurocor?

Am ales sa studiez aceasta limba cu ajutorul cursului oferit de Eurocor pentru ca acestia m-au convins ca pot invata singura, acasa si in ritmul meu, dar in acelasi timp un profesor personal ma va ajuta oricand am nevoie de ajutor. Pe langa cursurile tiparite si cd-ul cu fiecare lectie pe care le primesc acasa, pot sa invat la fel de usor accesand contul meu online oricand doresc. Cursul presupune invatare, dar si rezolvarea temelor pentru acasa. Dupa terminarea lectiilor pot sa rezolv cu siguranta temele pentru acasa pe care apoi le trimit spre corectare profesorului meu, online sau prin posta.

Prima parte a cursului: Lectiile 1 si 2

In primul pachet al cursului Italiana pentru incepatori de la Eurocor am descoperit un caiet si un cd cu lectiile 1 si 2. Primul caiet al cursului Italiana pentru incepatori contine lectiile 1 si 2. Fiecare lectie este structurata pe doua parti ( notiuni gramaticale si cuvinte), recapitularea lectiei si tema pentru acasa. Mi-a fost destul de usor sa urmaresc acest curs, sa invat notiunile gramaticale si cuvintele ( majoritatea le stiam dinainte) dar si sa formulez propozitii si sa rezolv fiecare tema in parte. Cd-ul cu lectiile audio mi-a fost de mare ajutor ca sa invat pronuntia corecta si sa exersez in acelasi timp cu cei doi ,,profesori,, . Abia astept sa soseasca pachetul cu lectiile 3 si 4 🙂

Optiunea eCURS

M-am bucurat sa vad ca pe langa cursul tiparit am la dispozitie si acces la cursul online. Optiunea eCURS este disponibila in contul de student fiind varianta in format electronic a cursurilor tiparite si vine in completarea acestora pentru un randament sporit. Temele pot fi rezolvate online si trimise spre corectare mult mai rapid catre profesor decat pe varianta postala.

Avantaje:

  • acces nelimitat,
  • accesibil oricand si oriunde,
  • usurinta gasirii informatiilor dorite,
  • disponibil pe calculator si laptop,
  • disponibila pentru fiecare lectie

Impreuna cu Eurocor aveti parte de un studiu mult mai usor si mai rapid!

13 thoughts on “Invat italiana cu Eurocor, lectiile 1 si 2

  1. Eu am vreo doua carti de invatat italiana fara profesor si n-am trecut niciodata de lectia 3… de lene. Probabil ca niste cursuri de genul asta m-ar motiva sa parcurg toate modulele 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares