Imi doresc un apartament in Greenfield Baneasa

In ultima perioada am inceput sa-mi doresc o schimbare in viata mea, iar prima schimbare pe lista este sa ma mut la oras, nu in orice oras , ci in Bucuresti. Chiar zilele trecute am citit despre o zona tare faina si cum pot sa cumpar un apartament in Ansamblul Rezidential Greenfield Baneasa prin Magazinuldecase.ro Chiar la munca auzisem cateva dispute in privinta acestui Ansamblu Rezidential Greenfield, unii colegi erau de parere ca este foarte bun, altii nu. Nu prea imi place sa ma iau dupa ce spun ceilalti, ci vreau sa ma conving singura de un lucru atunci cand trebuie sa iau o decizie importanta. Asadar, am inceput sa ma documentez mai bine despre tot ce presupune traiul in Ansamblu Rezidential Greenfield, haideti sa va spun si ce am aflat.

De ce Ansamblu Rezidential Greenfield?

Mi-as dori un apartament in cartier Greenfield Baneasa pentru ca exista o multime de avantaje care mi-ar usura traiul intr-un oras precum Bucurestiul. Ceea ce imi place foarte tare este faptul ca imprejur este padure si aerul este mult mai curat fata din oras. Cum ar fi sa ma trezesc dimineata in cantece de pasari si culmea sa fiu aproape de centrul orasului? Este tot ce mi-as putea dori vreodata. Viata in cartier Greenfiled Baneasa va fi mult mai buna, atat in timpul verii cand temperaturile sunt extrem de ridicate in oras, insa in acest cartier imprejmuit de padure bogata aerul va fi respirabil, iar pe timpul iernii bariera de padure va proteja altfel cartier Greenfield Baneasa de cum sunt protejate celelalte cartiere din Bucuresti.

Avantajele locuirii in Ansamblu Rezidential Greenfield Baneasa:

  • situat in Baneasa, destul de aproape de centrele comerciale unde se pot face cumparaturi, viziona un film, distractie cu prietenii etc
  • imprejmuit de 900 ha padure,
  • aer curat,
  • locuintele sunt proiectate astfel incat sa reziste la cutremure mari,
  • regimul de inaltime al blocurilor este de P+5,
  • accesul in Greenfield Baneasa este securizat,
  • parcare subterana,
  • toate conditiile din oras: electricitate, apa, canalizare, cablu tv, telefon, internet, transport in comun etc
  • apartamentele se vand finisate,
  • pret rentabil pentru ce isi doresc o locuinta pe termen lung si de calitate.

Acum mai trebuie doar sa-mi conving sotul ca un apartament in zona Baneasa este alegerea perfecta pentru familia noastra. Voi ce parere aveti despre acest Ansamblu Rezidential Greenfield Baneasa?

*imaginile din acest articol sunt preluate de pe site-ul magazinuldecase.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares