Seria Lux: Obsidian, cartea intai – Jennifer L. Armentrout

Daca mi-ar fi spus cineva in urma cu vreo 6 luni ca o sa-mi placa cartile fantasy ii radeam in nas. Dupa ce am citit seriile Cassandrei Clare cu vanatori de umbre, varcolaci, vampiri si spirite ale naturii mi s-a deschis ,,apetitul,, pentru acest gen de carti si iata-ma la seria Lux, cu extraterestri šŸ™‚ Am vazut ca este foarte apreciata aceasta serie si am zis ca trebuie sa o citesc. Mi-am comandat primele 3 volume: Obsidian, Onix si Opal de la Editura Corint. Azi-noapte voiam sa citesc cateva pagini din primul volum, insa pana nu l-am terminat, nu m-am potolit. Bineinteles, m-a prins 4 dimineata, citind, dar a meritat. Este o carte foarte frumoasa si fluturii din stomac nu s-au potolit pana la final šŸ™‚

Obsidian, Jennifer L. Armentrout

Dupa 3 ani de la moartea tatalui ei, Katy se muta impreuna cu mama ei intr-un orasel din Virginia de Vest. Katy nu e incantata deloc de aceasta mutarea, mai ales inaintea ultimului an de liceu. Era obisnuita cu viata din Florida si cu prietenii ei, iar aici se simte uitata de lume. Cand mama ei ii spune ca vecinii ei sunt un baiat traznet si o fata, cam de varsta ei, Katy spera sa isi faca noi prieteni. Se duce sa-si cunoasca vecinii, dar si sa afle unde poate gasi un magazin in acest oras. Katy are un soc cand il intalneste pe vecinul ei extrem de sexy, un pusti de acceasi varsta cu ea, dar foarte ciudat si obraznic. Regreta ca a apelat la el si pleaca sa-si faca cumparaturile, dar aici se intalneste cu sora tipului si incep sa se imprieteneasca.

Lui Daemon, asa il cheama pe vecinul sexy šŸ˜€ nu-i place prietenia surorii lui cu Katy si incearca sa o indeparteze. Katy nu intelege cum poate fi el atat de arogant si nemernic, iar sora lui o fata incantatoare. Se vede nevoita sa-si petreaca o zi cu Daemon pentru ca sora lui, Dee il obliga pe Daemon, luandu-i cheile masinii. Katy il gaseste nesuferit si este gata mereu sa sara la bataie cand este in prezenta lui. Daemon o zapaceste purtandu-se cand protector, cand arogant, iar cand incepe scoala lucrurile iau o intorsatura si mai grava. Miscarile rapide, fulgerele din senin,ochii verzi neobisnuiti si insistentele lui Daemon de a nu se mai apropia de Dee o fac pe Katy sa fie suspicioasa. Cine este Daemon si ce ascunde ? De ce se poarta asa cu ea? Katy este bulversata, mai ales dupa ce este atacata in parcarea bibliotecii de un tip foarte ciudat. Aproape ca o omoara, incercand sa afle unde sunt ,,ei,,. Katy habar nu are ce ,,urma,, are pe ea si cine sunt ,,ei,, In mod straniu Katy se trezeste a doua zi ca arata destul de bine, desi stia ca dupa ce a fost atacata era destul de grav ranita.

Ce secrete ascund cei doi frati?

Cine sunt ei de fapt, de cine si de ce sunt cautati?

Cum reuseste Daemon sa o protejeze pe Katy si de ce?

De ce o urasc prietenii lui Daemon pe Katy ?

Va reusi Katy sa inteleaga teribilul secret al celor doi frati?

Cum ii va schimba viata lui Katy aceasta prietenie ciudata?

Va ramane in continuare prietena lui Dee?

Ii va trada sau va pastra secretul?

Ce se va intampla cu Katy si Daemon?

Raspunsurile la aceste intrebari le puteti afla citind cartea intai a seriei Lux: Osidian pe care o gasiti la Editura Corint la un pret exceptional. Obsidian mi-a placut foarte mult, asa ca astazi o sa incep volumul 2 : Onix šŸ™‚

Lectura placuta!

 

35 thoughts on “Seria Lux: Obsidian, cartea intai – Jennifer L. Armentrout

  1. Ha, ha! Ti-am zis ca o sa fi topita dupa seria asta? Daca zici ca primul volum l-ai terminat intr-o noapte si ca ti-a placut mult… zau, nu stiu cum va fi la urmatoarele :))))
    Prevad cateva zile cu nopti nedormite si suferinta cand nu vei putea citi volumul 5 :p

  2. Dacă te-ai lăsat Ć®n paginile acestei cărți pĆ¢nă spre dimineața Ć®nseamnă că e fascinantă și ar trebui să o citesc și eu, sau mai bine spus să citesc toata seria. Spor la citit!

  3. Mie mi s-a intamplat aceeasi chestie cu seria Twilight, mi se pareau super aiurea dar dupa ce am pus mana pe prima carte, nu le-am mai lasat din mana. (Asta s-a intamplat in urma cu vreo 7 ani) Imi place ca impartasesti cu noi din experienta ta. ??

  4. Ar trebui sa ti se acorde titlul de cea mai pasionata si FAST cititoare. Ma uimesti pe zi ce trece!
    Tare pasionala fila aceea din carte. Vreau sa zic textul, nu fila in sine :-)))

  5. Eu sunt mare fan carti fantasy, am citit foarte multe. Din descrierea ta pare foarte interesanta cartea, am pus-o pe lista. Chiar eram in cautarea unor noi carti fantasy. Cu timpul liber stau mai prost. Mersi!

  6. Ah ce as vrea sa am si eu timpul tau … šŸ™‚ nu stiu cum reusesti sa si citesti sa si scrii pe net. .. eu abia am timp sa respir … citesc momentan Cronicile lui Magnus Bane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares