Răsfăț pentru ten cu măștile 7th Heaven

Bine ați revenit pe blogul meu,

Încă mai am câteva produse din cele primite la #galatibeautyswap pe care nu le-am testat. Așa că luna aceasta o să mai avem câteva articole cu și despre cosmetice. Astăzi o să vă povestesc cum mă răsfăț cu măștile pentru față de la 7th Heaven. Am mai folosit măștile lor și în trecut, dar nu și măștile textile, care au fost o adevărată surpriză pentru mine. Haideți mai bine să vă spun mai multe despre fiecare mască folosită și ce înseamnă răsfăt pentru ten cu măștile 7th Heaven.

Răsfăț pentru ten cu măștile 7th Heaven

Mască textilă cu argilă braziliană

O mască textilă ușor de aplicat pe față de oricine. Ingredientele principale sunt: avocado, nămol brazilian si acai. Se știe că nămolul Brazilian este bogat în magneziu care curăță și stimulează pielea, fructele de Acai sunt bogate în antioxidanți și avocado plin de nutrienți. Toate acestea fac ca masca să aibă un efect de curățare și protejare a tenului împotriva radicalilor liberi.

Mască textilă cu argilă glaciară

Această mască pentru față a fost o adevărată supriză pentru mine. Iubesc măștile cu argilă, dar asta a fost foarte interesantă. Ingredientele principale sunt: argila glaciară, strugurii roșii și zmeura glaciară. După ce am aplicat-o am început să simt tenul ușor rece, dar în același timp simțeam cum masca își face treaba. Da, chiar simțeam cum argila glaciară îmi curăță porii în profunzime. Argila curăță porii, iar strugurii roșii care sunt antioxidanți și sucul de zmeură arctică creează o barieră naturală a pielii. Ca și în cazul celorlalte măști textile aceasta se aplică și se îndepărtează cu ușurință.

Mască peel off cu arbore de ceai

Nu pot să spun că măștile peel off sunt preferatele mele, dar la nevoie apelez cu încredere la ele. De obicei prefer scrubul, dar am încercat și masca peel off. Cum mi s-a părut? Destul de bună. Cantitatea din plic este suficientă pentru două utilizări. Ingredientele principale sunt: hamamelis, arbore de ceai si floare de salcie. Mulțumită acestor ingrediente masca curăță impuritățile și calmează pielea lăsând tenul revitalizat. Masca peel off se aplică cu pensula sau cu degetele pe față evitându-se gura și ochii. În timpul în care ne relaxăm o să simțim cum masca parcă ne strânge ușor. După expirarea timpului de așteptare masca devine ca o a doua piele pe care o îndepărtăm cu ușurință. Nu vă speriați de cum arată culoarea pe ambalaj pentru că masca pe față este incoloră.

Nu vreau sa vă sperii, dar nu m-am putut abține să nu vă las și o poză cu masca pe față 😀 Adică, am avut curaj să postez pe facebook, de ce nu și aici 😀

Cum vi se par aceste măști pentru față? Ați folosit până acum?

 

17 thoughts on “Răsfăț pentru ten cu măștile 7th Heaven

  1. Nu am folosit nici o masca de la ei dar am auzit ca sunt foarte bune si vreau sa le incerc si eu pe cele cu argila pentru ca sunt preferatele mele. Acum am una de la Yves Rocher cu argila marocana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares