3 idei de cadou pentru Ziua Îndrăgostiților

Încă câteva zile și sărbătorim Ziua Îndrăgostiților. Bănuiesc că atât doamnele cât și domnii au început căutările pentru cadouri. Când vine vorba să le recomand doamnelor ce cadouri să le facă partenerilor nu prea am idei. Îmi este oarecum dificil să știu cam ce și-ar dori ei, dar îmi este foarte ușor să le recomand domnilor ce cadouri să ofere. De ce? Simplu. Sunt femeie și știu ce mi-aș dori pentru mine, de aceea cred, că și alte doamne ar putea să îmi împărtășească dorințele. Of, iar m-am lungit la vorbă, mai bine să vă spun cele 3 idei de cadou pentru Ziua Îndrăgostiților. Nici măcar nu trebuie ca domnii să facă mari eforturi în a achiziționa cadoul pentru că în ajutorul lor vine Mondris.ro

3 idei de cadou pentru Ziua Îndrăgostiților

      1. O rochie deosebită

Rochiile și bijuteriile sunt întotdeauna preferatele doamnelor. Dacă, în cazul bijuteriilor domnii ar trebui să scoată din portofel sume mărișoare, nu este și cazul pentru rochii lungi elegante https://mondris.ro/rochii. Aceste se găsesc într-o gamă variată și la prețuri avantajoase. Magazinul este foarte bine structurat astfel încât articolele vestimentare să fie ușor de găsit. Așa cum vă spuneam la început puteți opta pentru orice tip de rochie pentru că aveți o gamă variată la dispoziție.

       2. Răsfăț la salon

Da, mie chiar mi-ar plăcea să fiu răsfățată la salon. Dacă ar fi după mine aș opta pentru o ședință de masaj, în care să mă relaxez și să îmi răsfăț corpul. După ce m-am relaxat îndeajuns aș merge la salonul de înfrumusețare și mi-as schimba look-ul. Astfel la sfârșitul zilei m-aș simți și aș arată ca o prințesă, gata pentru o seară romantică cu soțul meu. Acum în funcție de preferințele fiecareia rămâne să aleagă cum să fie răsfățate. Indiferent, dacă va fi răsfăț la salon de înfrumusețare sau la un salon de relaxare doamnele se vor simți extraordinar.

     3. O cină romantică

Doamnele întotdeauna îi răsfață pe parteneri cu mese delicioase, așa că acum ar fi perfect ca și ele să fie astfel răsfățate, nu? Însă ca cina romantică să fie cu adevărat apreciată ar fi ideal ca aceasta să fie pregătită chiar de partener, acasă. Nu cred că este atât de greu să pregătească masa într-un stil aparte pentru această zi. Acum nu vă gândiți să prepare 2-3 feluri de mâncare, nu, nici chiar așa, dar acolo ceva făcut din inimă, plus un desert savuros.

Dacă stau și mă gândesc mai bine, domnii ar putea să facă în felul următor: o invită pe doamnă la salon să se relaxe și să se aranjeze, apoi când ajunge acasă să o aștepte cu cina romantică și să-i ofere cadou o rochie deosebită. Astfel ea va fi cu adevărat răsfățată. Ar ști, că este iubită și apreciată. Nu-i așa că ar fi extraordinar acest plan? Sper să citească și soțul meu acest articol 😀

1 thought on “3 idei de cadou pentru Ziua Îndrăgostiților

  1. o cina romantica insotita de o rochie din aia lunga si mulata, un buchet de flori si un parfum de firma. Nu sunt pretentioasa deloc, stiu, dar asa arata un cadou perfect si generos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares