De ce trebuie să ții cont când alegi o placă de întins părul?

În ultimii ani placa de întins părul a devenit favorita femeilor. Dacă înainte placa de păr era folosit numai pentru întinsul părului, acum ea este folosită și pentru coafare. Fie că vă doriți părul drept, fie niște bucle superbe, placa de păr profesională vă ajută să obțineți ceea ce vă doriți. Multă vreme nu am folosit placa de păr pentru ca eu am părul foarte subțire, fragil și destul de drept, dar acum o folosesc foarte des. Îmi este foarte uțor să-mi aranjez bretonul, să întorc vârfurile spre interior sau exterior și să-mi fac bucle jucăușe. Da, nu-mi mai este teamă că aș putea să-mi distrug părul pentru că placa de păr Babyliss este una profesională și îmi protejează părul. Alegerea unei plăci de întins părul este destul de importantă și trebuie să ținem cont de câteva aspecte. De ce trebuie să ții cont când alegi o placă de întins părul? Sper ca articolul de azi să vă ajute pe viitor și să alegeti placa de păr de care aveti nevoie.

De ce trebuie să ții cont când alegi o placă de întins părul?

Învelișul plăcilor. De obicei oamenii aleg să se uite prima dată la prețul unui produs, dar acest lucru este greșit. Cu siguranță, că un preț mic arată și calitatea proastă a produsului. Când alegem o placă de păr profesională primul lucru de care trebuie să ținem cont este materialul cu care sunt învelite plăcile. Degeaba plătim puțin, dacă produsul ne deteriorează părul, cum este cazul la placa de păr cu metal. Eu folosesc o placă de păr Babyliss cu înveliș ceramic. Aceasta îmi protejează părul, mi-l lasă lucios și coafat perfect. De asemenea mai există plăci de păr cu turmalină și teflon. Pe acestea nu le știu, dar am auzit că sunt mult mai bune.

Dimensiunea plăcilor. Al doilea aspect de care trebuie să ținem cont când alegem o placă de păr este dimensiunea acesteia. Există placă de întins părul îngustă și lată. Cele cu plăcile late sunt foarte bune la întinderea părului economisind timp mulțumită faptului că se pot lua șuvițte mai mare de păr. În schimb cu o placă de păr îngustă se pot realiza foarte lejer bucle și aranja bretonul sau vârfurile.

Regulatorul termic. Cel de-al treilea, dar nu și ultimul aspect de care trebuie să tținem cont este regulatorul termic al plăcii de păr. În funcție de tipul firului de păr temperatura la care se folosește placa de păr este foarte importantă. Ca să nu deteriorăm părul trebuie ca temperatura să fie cea indicată. pentru un păr fragil și subțire trebuie o temperatura mai mică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares