Vrei poze de calitate? Alege un aparat foto performant

– Paula realizezi, că îți trebuie un aparat foto performant pentru a scoate în evidență cât mai bine detaliile hainelor pe care le prezinți? Îmi plac fotografiile tale, dar să știi că ele reușesc să arate piesele vestimentare per ansamblu, nu scot detaliile în față pentru a vedea posibili cumpărători materialul sau detaliile. Te-ai gândit la acest aspect? Vrei poze de calitate? Alege un aparat foto performant.

– Normal, că m-am gândit, dar deocamdată nu pot să achiziționez unul. Crezi că eu n-aș vrea să am poze de calitate? Și nu neaparat numai pentru haine, ci și pentru produsele la care fac review-uri. Sunt conștientă că telefonul nu reușește să facă poze de calitate. Însă dorința mea nu rezolva problema banilor. Știi asta mai bine ca mine, nu?

– Bine, înțeleg. Dacă nu dispui de bani cred că ar trebui să te orientezi către f64.ro pentru că aici poți cumpăra și în rate. În plus au oferte mai mereu și produsele lor sunt de calitate. Oricând am nevoie de ceva, prima dată mă uit la ei, dacă au ce îmi trebuie cumpăr fără să stau pe gânduri. Sunt profesioniști, serioși și foarte rapizi.

– Crezi că e o soluție să iau în rate? Nu știu, îmi e teama că o să returnez dublu suma datorată. De asta mă feresc de rate.

– Dacă știam că este așa și aici, crezi că îți mai recomandam magazinul? Intră să vezi despre ce e vorba, acolo pe site, ai și un simulator de calculare a ratelor. Îți spun de acum că o să ai o surpiză tare placută.

– Ok. Imediat cum ajung acasă o să mă uit, să văd despre ce este vorba. Mulțumesc pentru recomandare și sfaturi. Mai vorbim.

Cred că deja știți cât de mult îmi plac fotografiile. De fiecare dată când am ocazia pozez tot ce prind, însă cel mai des îmi fac selfie-uri. În vară am făcut prostia de a lua un telefon mai performant ( cică) atât pentru poze cât și pentru a avea acces oriunde la rețelele de socializare. Am zis, că împușc doi iepuri, dar n-am făcut-o. Într-adevăr fotografiile ies cât de cât bine afară sau la lumina naturală, în rest nu ies bine deloc. Pentru blog am nevoie de fotografii clare și frumoase, atât pentru produsele cosmetice, cât și pentru a oferi detalii cât mai clare ținutelor. Discuția cu Nico mi-a dat de gândit și așa am început să urmăresc ofertele de pe magazinul recomandat de ea. Am urmărit ofertele din ultima vreme, dar încă nu m-am hotarât asupra unuia. Vreau să mă ajutați și voi, de aceea azi o să vă arăt două dintre aparatele foto care mi-au atras atenția. Să-mi spuneți care ar fi mai bun Canon sau Nikon?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares