Produsele Gerlinea te ajută să slăbești

Astăzi o să vorbesc despre produsele Gerlinea. Produse dedicate persoanelor care își doresc să slăbească sau să-și păstreze greutatea. Eu n-am probleme cu greutatea, dar aș vrea să o mențin, așa că produsele primite la #GalatiBeautySwap1 au picat la fix. Am primit două batoane cu aromă caramel, 2 shake-uri cu ciocolată și un shaker. În urmă cu ceva timp am testat batoanele Gerlinea și mi-au plăcut foarte mult. Așa că curiozitatea mi s-a îndreptat către shake-urile de ciocolată pe care nu le cunoșteam. Cum mi s-au părut aceste produse o să aflați în rândurile ce urmează.

Produsele Gerlinea te ajută să slăbești

Gerlinea shake de ciocolată

Prima dată am testat shake-urile de ciocolată pentru că eram nerăbdătoare să văd cum sunt. Am auzit numai păreri pozitive despre aceste shake-uri până acum și voiam să văd dacă, chiar sunt reale. Nu mi-a fost deloc dificil să prepar shak-ul pentru că acesta a venit însoțit de un shaker. Am pus 200 ml lapte degresat în shaker și am adăugat conținutul pliculețului, am agitat bine și gata. Shake-ul meu de ciocolată era gata. Când am deschis capacul aroma de ciocolată m-a făcut să-l dau gata din câteva înghițituri. A fost delicios și am observat că foamea mi-a fost potolită mai bine de 3 ore. Acest shake de ciocolată este dulce, bogat în proteine, vitamine și minerale. Este perfect pentru micul dejun sau când sunt pe fugă și nu am timp pentru prânz.

Gerlinea Batoane Ciocolată – aroma Caramel

Așa cum v-am spus la început batoanele Gerlinea le-am încercat și în trecut, și mi-au plăcut foarte mult. De obicei noaptea, când scriu sau citesc până la 02:00 , mi se face foame. Atunci 2 batoane Gerlinea îmi potolesc foame imediat. Astfel nu risc să mănânc la ora aceea târzie și să mă confrunt apoi cu kilograme în plus. Batoanele Gerlinea sunt delicioase, un dulce ce ține de foame și care nu îngrașă. De asemenea sunt practice putând fi luate în geantă fără să ocupe spațiu prea mult.

Voi ați încercat produsele dietetice Gerlinea?

V-ați împăcat cu ele?

Ați observat modificări ale greutății corporale?

17 thoughts on “Produsele Gerlinea te ajută să slăbești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares