Review: Paleta Iconic Fever de la E.D.A Cosmetics și Lipgloss Note Cosmetics

În luna martie a avut loc cel de-al doilea eveniment al bloggerițelor de beauty din Brăila și Galați, #GalatiBeautySwap. A fost un eveniment foarte frumos, ne-am distrat, am socializat și am participat la numeroase tombole. La cateva dintre ele chiar am câștigat, dar cel mai mult m-am bucurat când am câștigat paleta de farduri Iconic Fever și un ruj mat de la . M-am îndrăgostit iremediabil de această paletă și de atunci o folosesc foarte des. Rujul ( nuanța) din păcate nu mă avantajează. În machiajul pe care vi-l prezint, am folosit lipgloss-ul de la primit la prima ediție a evenimentului GalatiBeautySwap. Hai să nu mai lungesc vorba și să vă spun ce părere am despre aceste produse.

Paleta Iconic Fever Makeup Revolution London de la E.D.A Cosmetics

Paleta Iconic Fever are 15 nuanțe, atât mate cât și sidefate. Nuanțe foarte plăcute care pot fi folosite pentru un machiaj de zi sau pentru un machiaj de seară. M-am bucurat să văd că fardurile nu sunt prăfoase, se blenduiesc foarte ușor, rezistă timp îndelungat, chiar și fără primer, nu se adună în pliul pleoapei și sunt foarte pigmentate. De asemenea îmi place faptul că fiecare fard are o cantitate destul de generoasă și este destul de spornic. Nu trebuie aplicat foarte mult fard, doar în cazul machiajelor mai intense.

Hydra Color Lipgloss de la

Am mai folosit o paletă de farduri de la Note Cosmetics, dar nu m-am gândit atunci să-i fac și review. Însă, de data asta trebuie să vă spun că lipgloss-ul îmi place foarte mult și mă împac foarte bine cu el. De obicei, nu prea folosesc lipgloss, dar acesta este foarte diferit de ce am încercat până acum. Consistența este cremoasă, ușor lipicioasă după aplicare, dar rezistă foarte bine pe buze. Nuanța este foarte frumoasă și mă avantajează. În poze din cauza luminii pare mai deschisă, dar în realitate este mai aprinsă, mai intensă.

Șampon uscat Batiste

La una dintre tombolele de la Galați Beauty Swap #2 am câștigat și un șampon uscat . Eu am mai folosite șampon uscat de la ei și mi-a plăcut foarte mult. De data aceasta șamponul are și nuanță, dar deși este casataniu închis eu l-am folosit și pe negru și arată foarte fain. Părul meu se îngrașă foarte repede, iar Batiste mă ajută să scap de această problemă fără să mă spăl zilnic pe cap. Pentru mai multe noutăți și promoții urmăriți .

Nu am reușit să surprind foarte bine machiajul în poze, dar sper să-l puteți vedea în filmuleț. Filmulețul a fost realizat mai mult pentru a scoate în evidență culoarea și volumul părului, dar se vede destul de bine și machiajul meu cu paleta de farduri Iconic Fever.

 

Voi folosiți produsele Makeup Revolution London de la E.D.A Cosmetics sau Note Cosmetics?

15 thoughts on “Review: Paleta Iconic Fever de la E.D.A Cosmetics și Lipgloss Note Cosmetics

  1. Nu am folosit pana acum aceste produse dar sper sa imi iau cateva de la NOTE in curand fiindca stiu ca sunt bune. Ce fetita frumoasa ai!

  2. Imi place culoarea parului tau foarte mult! Te felicit pentru alegerea ei!
    Paleta pe care ai prezentat-o are exact nuantele pe care le folosesc si eu! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares