Cum ne răsfață tenul Trendline Cosmetics?

 

Începutul de an a venit cu surprize și surprize. Pentru prima dată am participat la un eveniment dedicat bloggerițelor de beauty din zona mea. Ioana a fost cea cu ideea și spre surprinderea mea ne-am adunat destul de multe fete din online pentru a ne cunoaște și offline. Am avut ceva emoții la prima întâlnire, dar acum la a doua, deja eram familiarizată cu fetele și m-am simțit extraordinar de bine. Am legat prietenii, sper să fie durabile, și am cunoscut alte fete care au venit. Sper să fim o comunitate frumoasă și să ne întâlnim tot mai des.  În urma evenimentului Galați Beauty Swap #2 care a avut loc în luna martie am primit un goodie bag de la .

 

Concentrat Schaebens LIFTING ANTIRID

Acum o să vă povestesc despre alte produse pe care le-am primit și testat la Galați Beauty Swap #2. Când am desfăcut punguța de cadou am descoperit: un blister cu capsule ser tratament pentru ten, două măști pentru ten și o cremă. N-am mai folosit până acum astfel de ser-capsulă tratament pentru ten și am fost curioasă de efectele pe care le are asupra tenului. A fost primul produs pe care l-am încercat și mi-a plăcut foarte mult. Singurul inconvenient a fost mirosul cu care nu prea m-am împăcat. Nu este deranjant, dar nu îl agreez prea tare. Cu toate astea nu am abandonat aplicarea lui timp de 7 zile, iar la final am observat că tenul meu este mult mai luminos, catifelat și hidratat.

Măști pentru ten Schaebens

Eu folosesc săptămânal măști pentru ten, fie ele din comerț, fie preparate de mine acasă. M-am bucurat la vederea celor două măști de la Trendline Cosmetics. Măștile pentru ten le-am folosit și mi-au plăcut. Dupa aplicarea măștii peeling am observat că tenul este este mult mai curat, luminos și hidratat. Crema pentru ten am oferit ca și premiu la unul dintre concursurile organizate pe pagina blogului. Câștigătoarea s-a declarat mulțumită de ea.

Acestea sunt produsele oferite de Trendline Cosmetics la Galați Beauty Swap #2. Voi ați încercat produsele comercializate de ei? Pentru mai multe informații și noutăți urmăriți .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares