Născută la miezul nopții ( Shadow Falls #1 ) de C.C Hunter

Luna trecută mi-am mărit colecția de cărți fantasy. Nu știu de ce, dar cărțile cu vampiri, vârcolaci, zâne și alte ființe supranaturale au devenit preferatele mele. De fiecare dată când caut o carte mă îndrept către categoria de Fantasy. Născută la miezul nopții ( Shadow Falls #1 ) de C.C. Hunter am primit-o de la Editura Corint. Această face parte din cărțile pentru adolescenți și este tare, tare frumoasă. Am găsit elemente noi despre lumea fantasy, povești de dragoste adolescentine, prietenii trainice și mister la tot pasul. Născută la miezul nopții este o carte ce merită citită.

Născută la mizeul nopții ( Shadow Falls #1 ) de C.C Hunter

 

Titlu: Născută la miezul nopții ( Shadow Falls #1 )

Autor: C.C Hunter

Editura: Corint

An apariție: 2012

Traducere: Alexandra Mușat

Număr de pagini: 448

O găsiți pe Editura Corint

 

 

Kylie Galen este o adolescentă timidă și care nu prea își găsește locul printre colegii ei. Ea trăiește momente grele când iubitul o părăsește, bunica îi moare și părinții ei hotărăsc să divorțeze. Toate astea și faptul că tatăl ei părăsește căminul o fac pe Kylie să facă ceva nebunesc. Ea merge la o petrecere, dar aici lucrurile iau o întorsătură neașteptată și ajung cu toții la secția de poliție. Mama ei este cea care vine și o ia de la poliție, iar după se hotărăște să o trimită într-o tabără pentru adolescenți cu probleme. Kylie încercă să o convingă să renunțe la această idee, dar mama ei este de neînduplecat.

Kylie se trezește într-un autobuz cu o mulțime de adolescenți care de care mai ciudați. Din nou, are sentimentul că este abandonată. Ajungând în tabara Shadow Falls începe să priceapă că ceva nu este tocmai în regulă cu restul adolescenților. Directoarele taberei le face o primire călduroasă, dar ea simte că nu-i este aici locul. După ceremonia de primire sunt rugați să se împartă în categoriile celor care: au mai fost aici, nu au mai fost, dar știu despre ce este vorba și care nu știu despre ce este vorba. Kylie, bineînțeles, rămâne în ultima categorie și este total bulversată când află despre ce este această tabără.

Ce este tabăra Shadow Falls?

Shadow Falls este o tabără pentru ființele supranaturale: vampiri, vârcolaci, zâne, metamorfi și vrăjitoare. Ea refuză să creadă așa ceva, dar când Perry-metamorful se trasformă în fața ei în unicorn, nu-i rămâne decât să accepte adevărul. Deși acceptă adevărul despre ceilalți refuză să creadă că ea este una de-a lor. Rămâne în tabără și le are drept colege de cabană pe Miranda – fata vrăjitoare și pe Della – fata vampir. Între cele trei fete se naște o prietenie neașteptată și Kylie începe să se simtă bine în compania lor. Tot aici Kylie îl vede pe Lucas -vârcolacul, el a fost vecinul ei când era foarte mică și îl urăște pentru că acesta ia omorât pisicuța.

Kylie începe să se simtă atrasă atât de Derek – băiatul pe jumătate zână, dar și de Lucas. Sentimenetele ei sunt contradictorii și le cere ambilor băieți să fie numai amici. Acest lucru nu o împiedică să se simtă geloasă cand îi vede cu noile lor iubite. Am uitat să vă spun că Kylie, deși neagă că ar putea fi o ființă supranaturală, ea vede o fantomă – un bărbat îmbrăcat soldat. Pe această fantomă o vede de mult timp și nu știe ce vrea de la ea, din cazua ei părinții au dus-o la psihiatru. Evenimentele din tabăra Shadow Falls încep să o facă pe Kylie să se simtă bine, dar disparița misterioasă a lui Lucas o dă peste cap. Fantoma își face tot mai des apariția și încercă să-i spună ceva lui Kylie.

Ce va reuși Kylie să facă până la final?

Cine este această fantomă și ce vrea de la Kylie?

Va reuși să păstreze relația de prietenie cu fata vampir și fata vrăjitoare?

Îl va alege pe Derek sau pe Lucas?

Vor închide tabăra Shadow Falls datorită evenimentelor periculoase care apar?

Vor reuși părinții lui Kylie să se împace sau vor divorța?

Este ea o ființă supranaturală sau este numai un om normal cu o tumoară pe creier?

Multe întrebări la care o să aflați răspunsurile dacă citiți această carte. O găsiți pe www.edituracorint.ro la un preț destul de mic. Eu recomand cartea din tot sufletul și vă spun sincer că deja sunt la jumătatea volumului doi Trezită în zori de zi (Shadow Falls #2) de C.C Hunter.

12 thoughts on “Născută la miezul nopții ( Shadow Falls #1 ) de C.C Hunter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares