Trezită în zori de zi (Shadow Falls #2 ) de C.C.Hunter

Azi vin cu recenzia volumului 2: Trezită în zori de zi, din seria Shadow Falls de C.C. Hunter. Știu, că probabil vă sperie ritmul meu de citit, dar nu mă pot abține. Îmi place foarte mult să citesc și uneori mai stau și noaptea până târziu, ca să citesc. De data asta am descoperit o lume fantastică mult diferită de celelalte lumi fantastice din cărțile citite până acum. Deși, uneori, Kylie mă călca pe nervi am îndrăgit foarte mult această serie și iubesc personajele nespus de mult. Nu mă mai lungesc și o să vă spun câte ceva despre acest volum. Bineînțeles, o să vă dau câteva detalii, iar pe celelalte le aflați singuri citind Trezită în zori de zi (Shadow Falls #2) de C.C.Hunter.

Titlu: Trezită în zori de zi ( Shadow Falls #1 )
Autor: C.C Hunter
Editura: Corint
An apariție: 2012
Traducere: Alexandra Mușat
Număr de pagini: 480
O găsiți pe Editura Corint

 

Kylie încearcă să facă față atât situației din lumea reala, cât și celei din lumea ființelor supranaturale. Încă nu a reușit să descopere ce ,,creatură,, este și ce puteri are, dar își dorește foarte mult să afle. Înconjurată de vampiri, vârcolaci, zâne, vrăjitoare și metamorfi ea încearcă să-și găsească locul. Plecarea lui Lucas o face să sufere, dar în același timp începe să se apropie de Derek. Kylie împreună cu ceilalți din tabără participă la uin ritual al vampirilor și trebuie să bea sânge. Acest lucru o sperie și speră să nu o dezamăgească pe prietena ei vampir, Dalla. Când îi vine rândul să bea sânge din pocal Kylie o face cu multă teamă, dar odată ce îi simte gustul nu se mai poate opri din băut. Când își dă seama de ce a făcut sparge cercul și fuge cât o țin picioarele spre pădure.

Oare faptul că i-a plăcut atât de mult sângele îi arăta ca este vampir? Stând și meditând își dă seama că are companie. Simte un curent rece, dar nu ca cel provocat de apariția unui spirit, ci ca unul de vampir. Dintr-o dată Kylie simte teamă, dar un lup apare și încearcă să se apropie de ea. Când este strigată de Derek, lupul dispare în pădure, iar Kylie se refugiază în brațele lui Derek. Cei doi se sărută, dar sunt întrerupți de către Burnett. Acesta îi trimite înapoi în tabără și îi roagă să fie atenți pentru că un vampir necunoscut a fost în zonă. Cine este acest vampir și ce caută în zona taberei?

Avertizarea fantomei este reală?

După ce lucrurile se liniștesc, apariția lupului la marginea pădurii o neliniștește pe Kylie. De ce oare o urmărește? Ei îi era de ajuns apariția spiritelor, care vor ajutor de la ea. De data asta spiritul care își face apariția este o femeie și îi spune mereu că o persoană dragă o să moară, iar Kylie trebuie să o salveze. Temându-se că cineva drag ei chiar poate muri, vrea cu tot dinadinsul să descopere despre cine este vorba. Cum fantoma nu o ajută prea mult, se hotărăște să meargă la Cascadă poate acolo Îngerii Morții îi vor da raspunsul. Cum îi este teamă să meară singură le roagă pe Dalla și Miranda să o însoțească, dar ele o refuză temandu-se de Îngerii Morții. Dezamăgită și supărată Kylie se duce oricum la Cascadă, dar din urmă o ajung și prietenele ei.

Vizita la Cascadă nu este tocmai ce spera Kylie și Îngerii Morții nu o ajută cu nimic. Întorcându-se în tabără Kylie descoperă noi puteri și mai multe transformări ale corpului ei. Lucrurile între ea și Derek încep să se așeaze, dar Lucas îi trimite o nouă scrisoare, pe care Kylie u o citește. Lucrurile între ea și tatăl ei adoptiv nu sunt tocmai în regulă după ce la surprins în oraș cu stagiara lui, într-o postură destul de rușinoasă. Ea nu vrea să-ș ierte și refuză să-i răspundă la telefon și email. În schimb relația cu mama ei devine din ce în ce mai bună, iar Kylie realizează că mama ei a iubit-o tot timpul, chiar dacă nu o îmbrățișa mereu. Curajoasa Kylie depăşeşte obstacole, realizează lucruri de care înainte nu era capabilă, trece prin momente palpitante şi tulburătoare, alături de adevăraţii prieteni.

Va reuși Kylie să descopere cine este acea persoana dragă care este în pericol?

Va reuși să o salveze?

De ce o urmărește un lup și un vampir?

Va deveni iubita lui Derek?

Se va întoarce Lucas în tabără?

Shadow Falls va deveni școală cu internat sau se va închide?

Ce creatură este Kylie?

 

Lectură plăcută!

Născută la miezul nopții ( Shadow Falls #1 ) de C.C.Hunter

9 thoughts on “Trezită în zori de zi (Shadow Falls #2 ) de C.C.Hunter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares