Kit pencil by Melkior

La Galați Beauty Swap #2 din luna martie am primit foarte multe produse de la sponsorii evenimentului. Eu m-am bucurat enorm de tare să le revăd pe fete, dar nu vă mint, și de cadourile primite. Cui nu-i plac cadourile? Am mai scris despre unele dintre produse, dar mai am foarte multe despre care să vă povestesc. Astăzi este despre kit pencil by Melkior care conține: un creion ochi 24H Khol Kajal negru 1.20 gr , un creion contur de buze roșu 1.14 gr și o mini-oglindă I Love You.  Am folosit aceste produse foarte des, mai ales că nu am obiceiul să mă machiez mai complex foarte des. Folosesc creion de ochi, rimel, creion contur de buze, ruj și un cc cream. Cam acestea sunt produsele care nu-mi lipsesc niciodată din gentuță.

Creion ochi 24H Khol Kajal negru 1.20 gr

Folosesc foarte des creionul de ochi si nu pentru ca nu as putea sa folosesc tuș, ci pentru că îmi place mult mai mult creionul de ochi. Creionul de ochi Khol Kajal de la Melkior este foarte fain, cremos, rezistă foarte mult timp fără să se întindă sau să se șteargă. În plus m-am bucurat să văd că ascuțirea acestuia nu este dificilă și nici nu se pierde foarte mult produs.

Creion contur buze roșu 1.14 gr

Conturarea buzelor este o etapa foarte importanta in rutina mea de make-up zilnica. Cum nu pun accent foarte mult pe machiaj, prefer ca bzuele sa fie cele care atrag atentia. Pentru ca formatul buzelor sa fie cat mai frumos si ca rujul sa raman la locul lui cat mai mult timp folosesc creionul contur de buze roșu de la Melkior. Probabil ați observat până acum că nuanța preferată a rujului este culoarea roșie. Îmi place foarte mult textura ușor cremoasă a creionului care face ca aplicarea să fie ușoară, precisă și rezistentă.

P.S: Pozele sunt făcute când produsele erau noi 🙂 De fiecare dată pozez produsele înainte de a le folosi pentru a arăta cât mai bine în poze.

Kit pencil by Melkior este foarte practic și accesibil. L-ați încercat?

9 thoughts on “Kit pencil by Melkior

  1. Iubesc creioanele si apelez foarte des la ele pentru ca sunt usor de folosit. Am folosit si eu aceste produse si sunt extrem de potrivite pentru mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares