12

3 produse de îngrijire de la Himalya Herbals

După Galați Beauty Swap mama mea a avut șansa să testeze câteva produse de la Himalaya Herbals. Eu am primit cadou de Crăciun de la o prietena aceste produse și am idee despre cum sunt. Balsamul de buze l-am păstrat, iar săpunul și pasta de dinți le-am dăruit mamei mele. Mama mea a fost foarte încântată de ele și mi-a spus cum i s-au părut ei. De data asta articolul va fi scris din două puncte de vedere. Sunteți curioși ce va ieși? Imediat aflați întreaga poveste a celor 3 produse de îngrijire de la Himalaya Herbals.

3 produse de îngrijire de la Himalya Herbals

Pastă de dinți Complete Care

Paula ( P) : Îmi place pasta de dinți pentru că este răcoritoare, reîmprospătează imediat respirația, curăță bine și are grijă de sănătatea bucală.Formula folosită este din plante ceea ce face ca timp de 12 ore bacteriile să fie ținute la distanță, îndepărtează petele și placa dentară. Eu n-am probleme cu gingiile, așa că nu am observat nici o schimbare în acest sens. Sunt mulțumită de ea și chiar o folosesc în prezent.

Mama (M) : Pasta de dinți i se pare cam mentolată pntru gustul ei, dar în schimb este foarte încântată că s-au ameliorat problemele pe care le avea cu gingiile. Acum zice că simte gingiile mai sănătoase și sângerează mult mai puțin decât înainte. În rest spune că este o pastă de dinți ca oricare alta: curăță bine, oferă prospețime și păstrează dinții curați.

Balsam hrănitor pentru buze

Vă spun sincer că niciodată nu am suportat balsamurile de buze. De fiecare dată pelicula aceea uleioasă mă incomodeză și ajung să șterg balsamul după câteva minute de la aplicare. M-am tot foit în jurul balsamului, dacă să-l desfac sau să-l dau cuiva cadou. Norocul meu a fost că într-o zi băiețelul meu a ,,reperat,, balsamul și l-a desfăcut. Aroma de gumă de mestecat din aceea Turbo ( cred) m-a învăluit imediat ce m-a apropiat de copil. El se dăduse pe aproape jumătate de față și pe fetiță la fel. Îmi era așa de ciudă că îmi stricase balsamul. Iar când l-am primit la eveniment am știut că trebuie să-l păstrez și să-l pun la treabă. Acum îl folosesc de ceva vreme ( vreo 2 luni să tot fie) în fiecare seară chiar înainte să adorm. Senzatia aceea dată de pelicula rămasă nu mă deranjează când dorm, iar dimineața buzele mele sunt hidratate și moi. Doamne, iubesc acest balsam, este foarte, foarte fain.

Săpun revigorant cu castravete

P: Săpun solid folosesc foarte rar, dar acest săpun mi-a fost tare drag și l-am păstrat în dulapul de haine. Pafumul discret care învăluie dulapul mă încântă de fiecare dată când iau ceva din el. Deci…nu nu știu cam ce face. 🙂

M: Ei, dacă eu folosesc rar săpun solid, mama e la extrem cealaltă. ea folosește numai săpun solid și a fost foarte fericită când a văzut ce i-am oferit. Parfumul este discret de castravete, dar plăcut și persistă ceva vreme după spălat. Curăță eficient și este spornic. Mama îl recomandă cu toată inima.

 

Acestea sunt părerile noastre despre produsele de îngrijire de la Himalaya.

Voi ați folosit produse de la Himalaya Herbals?

Cum vi se par?

 

lucruri privite de jos in sus

12 Comments

  1. Imi place la nebunie fundalul pe care ai pozat produsele :). chiar te duce cu gandul la prospetimea lor si la un cer instelat pe munte.

  2. De la ei am mai incercat crema hidratanta pentru picioare si mi-a placut tare mult. Voi pune mana si eu cat de curand pe balsam.

  3. Pasta lor de dinti e preferată mea! Si sapunelul l.am folosit cu drag.

  4. Am folosit si eu de la ei un sapun cu neem si balsamul de buze care mi se pare de departe cel mai bun si hranitor balsam de buze pe care l-am incercat pana acum. Urmatoarea pe lista mea e pasta de dinti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.