Produse pentru îngrijirea corpului de la THAI SPA

La prima întâlnire a bloggerițelor de beauty, Galați Beauty Swap, am primit multe cadouri de la sponsorii evenimentului. Printre aceste cadouri am avut și o punguță cu produse de la ThaiSpa. Au fost mai multe arome disponibile pentru cele trei produse oferite. În funcție de noroc, fiecare am nimerit arome diferite. Spre fericirea mea am nimerit cele 3 produse cu arome diferite: gel de duș cu aromă de mango, unt de corp cu avocado și măsline și scrub de corp cu aromă de shea. Toate sunt extraordinar de faine și miros senzațional de bine. Pentru că aveam foarte multe produse începute, abia în luna iunie le-a venit rândul la testare. Sunt foarte încântat de ele și mă bucur că am avut șansa să le testez.

Produse pentru îngrijirea corpului de la THAI SPA

1. Gelul de duș cu aromă de mango

În primul rând îmi place pentru ambalajul practic și pentru sistemul de dozare. Este foarte practic și se poate mânui cu ușurință. Consistența gelului este lichidă, nu este densă, face multă spumă ( asta nu mă deranjează deloc), curăță foarte bine și lasă pilea catifelată. Singurul regret este că aroma nu se păstrează după baie. Recipientul este destul de generos având 500 ml, iar prețul este accesibil.

2. Scrub pentru corp cu aromă de shea

Eu folosesc cam rar scrubul pentru corp pentru că nu am așa problemea cu pielea. Dar, o dată la două săpămâni folosesc scrub, iar acesta cu aromă de shea este preferatul meu. Scrub are particule, cam micuțe, ar fi trebuit să fie mai mărișoare ținând cont că este scrub pentru corp. Cu toate astea exfoliază foarte bine și în același timp hidratează pielea. Aroma este foarte ,,delicioasă,, la utilizare apoi dispare, adică nu se menține pe piele. Recipientul scrubului este în stilul cremelor de mâini-tubuleț flexibil. Cantitatea este de 200 ml.

3. Unt de corp cu aromă de avocado și măsline

Untul de corp m-a cucerit de la prima deschidere. Are o aromă puternică și care se menține pe piele. Eu am tot amânat folosirea lui pentru că urăsc să stau prea mult să intre în corp, mai ales în sezoanele reci. Surpriza am avut-o chiar la prima folosire, untul de corp a fost absorbit aproape imediat în piele. Wooow …asta de surpriză plăcută. De atunci îl folosesc zilnic, seara înainte de culcare. Apreciez faptul că recipientul este sigilat cu folie de aluminiu, astfel a singuranța când a fost cu adevărat deschis.

Mie îm plac foarte mult produsele de îngrijire a corpului de la ThaiSpa.

Voi ați încercat aceste produse sau oricare alte produse ThaiSpa?

15 thoughts on “Produse pentru îngrijirea corpului de la THAI SPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares