Visând la tine de Lisa Kleypas

Suntem deja în octombrie și eu abia acum am început să revin cât de cât la normal cu postările de pe blog. N-am mai citit o carte din luna august, pur și simplu n-am avut timp. Dar, de luna aceasta sper să îmi reiau lecturile 🙂 Visând la tine de Lisa Kleypas am citit-o la sfârșitul lunii iulie pe când mă aflam în vacanță la soțul meu, în Italia. Mi-a plăcut foarte mult și îmi pare rău că n-am reușit să-i fac recenzia atunci. Este un roman de dragoste fenomenal, care m-a făcut să trec printr-o serie de stări, de la râs la plâns, de la temă la bucurie, etc. Cartea am primit-o de la Libris.ro și le mulțumesc mult pentru faptul că îmi oferă numai cărți minunate.

Titlu: Visând la tine

Autor: Lisa Kleypas

Editura: Miron

An apariție: 2015

Număr de pagini: 367

O găsiți pe:  Libris.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sara Fielding este o tânără scriitoare și deseori umblă prin cartiere rău famate ale Londrei pentru a ,,studia,, viața femeilor decăzute. Primul ei roman a fost un real succes și a stârnit controverse despre viața prostituatelor. Într-o seara ea se afla într-un astfel de cartier și este martoră la cum un bărbat este aproape ucis de către alți bărbați. Fără să stea prea mult pe gânduri își folosește pistolul din geantă și fără să vrea îl ucide pe unul dintre atacatori. Nu se pierde cu firea și se ocupă de bărbatul atacat. Abia conștient acesta îi spune unde să-l ducă. Ajunsă la destinație Sara află că bărbatul pe care l-a salvat nu este nimeni altul decât Derek Carven, patronul renumitului club de jocuri de noroc din Londra.

Ce caută inocenta Sara pe străzile Londrei?

Derek Craven este fiul unei prostituate și s-a născut în condiții mizerabile. El a fost abandonat de mama și cât a fost mic a trăit din mila oamenilor. Pe măsură ce a crescut Derek a început să se descurce singur, ducând o viața nu tocmai decentă. A profitat de toate ocaziile și a adunat banii astfel punând pe picioare cel mai mare club de jocuri de noroc. Chiar dacă banii nu-i lipsesc, viața lui nu este completă. Are alături câțiva prieteni, dar și foarte mulți dușmani. Atacul asupra lui se presupune a fi a unui dușman, dar o să vedem mai târziu dacă este sau nu așa. Simțindu-se dator pentru că ia salvat viața Derek îi oferă Sarei șansa de a afla mai multe detalii despre jocurile de noroc chiar la el în club.

Sara este o femeie care știe să se facă plăcută, iar personaul de la club o îndrăgește și o respectă. Între timp Derek își dă seama că inocenta Sara îl cam pune pe jar numai prin simpla ei prezență. Se simte atras de ea, dar știe că ea este o femeie logodită și mult prea bună pentru el. Cu toate astea nu se poate abține să nu o urmărească în secret prin ascunzișurile clubului. Sara este nedumerită de comportamentul lui Derek, ba o curtează, ba o respinge. Pentru a-i da o lecție se decide să participe la balul organizat la club și se transformă într-o femeie cuceritoare. Nu totul decurge planului ei și se trezește într-o încurcătură care-i poate pune viața în pericol.

Ce se va întâmpla mai departe?

Va reuși Derek să o salveze pe Sara?

Cine este de fapt în spatele atacului nocturn asupra lui Derek din noaptea în care la salvat Sara?

Se va întoarce Sara la logodnicul ei și se vor căsători?

Ce se va întâmpla cu Derek, dacă Sara se va căsători cu Perry?

Nu vă pot da mai multe detalii, dar vă spun că merită să citiți acest roman de dragoste. Mie mi-a plăcut foarte mult și o să caut și alte romane scrise de această autoare.

Lectură plăcută!

10 thoughts on “Visând la tine de Lisa Kleypas

  1. stii ca eu imi cam aleg cartile dupa coperta. Visand la tine nu parea chiar cine stie ce privind la coperta, dar acum ca am cateva date ale povestii, ma gandesc ca s-ar putea sa imi placa, chiar daca nu sunt eu chiar mare fan romane de dragoste.

  2. Daca exista suspans, accept orice gen de carte , mai putin pe cele de dragoste siropoasa si final previzibil gen Sandra Brown 😀 Pare o carte interesanta, caeia i-as acorda atentie.

  3. Autoarea are un stil deosebit. Nu am citit cartea aceasta, din păcate! Îți recomand și alte cărți ale autoarei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares