Cum am redescoperit Golden Rose?

Iată că a venit momentul să vă vorbesc și despre produsele de la Golden Rose pe care le-am primit la Galati Beauty Swap 3. Cum am redescoperit Golden Rose?  Mulțumită Ioanei și GBS3 🙂 Nu vă pot spune cât de bucuroasă am fost la deschiderea punguței Golden Rose. Am avut plăcuta surpriză să constat că am multe produse de calitate și pe gustul meu: Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick, Golden Rose Soft&Matte Creamy Lip Color,  Golden Rose Lac de Unghii Color Expert, un catalog Golden Rose și o agendă cu spirală.  Culoarea roșie este preferata mea, și cu atât mai mult când vine vorba de ruj sau ojă. Vă puteți da seama ce reacție am avut când am descoperit un ruj mat într-o nuanță de roșu puternic și o ojă asemănătoare? Daaa, imediat le-am testat. Dacă mi-au plăcut sau nu, o să aflați citind articolul de azi.

În adolescență, în urmă cu mulți, mulți ani ( nici nu-mi vine să cred că am îmbătrânit atât de mult 😀 ) Golden Rose era bradul de la care cumpăram cel mai des produse. Se găseau la orice magazin și aveau prețuri accesibile. Preferatele mele erau trusele de farduri, dar nici ojele nu-mi lipseau. Apoi treptat am început să iau produse mai de top, credeam eu, dar Golden Rose a continuat să ,,trăiască,, mulți ani. Ce-i drept, acum produsele sunt mult mai bune și cu ambalaje mult mai atractive. Este greu să mă dezic de obișnuință și să am tendința de a crede că au rămas la fel ca în trecut, dar nu e așa. Aceste produse mi-au demonstrat că se poate, iar atunci când un brand rămâne pe piață mulți ani o face mulțumită calității produselor și a clienților mulțumiți.

Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick

Rujul lichid mat are o textură cremoasă, se aplică ușor și rezistă destul de bine pe buze. Îmi place foarte mult design-ul recipientului și peria aplicatoare. Cantitatea de ruj care se ia pe pensula nu este în exces și este suficientă pentru o aplicare. Nu pot să spun că este rezistent la transfer, pentru că nu am observat asta. După ce se usucă bine pe buze rujul se menține vreme bună, ca un ruj normal. Necesită reaplicare pe parcursul zilei, dacă se consumă apă sau alimente. Pentru a prelungi rezistența aplic înainte fond de ten pe buze și apoi rujul. Culoarea este destul de intensă și este de ajuns o singură aplicare. Una peste alta acest ruj îmi plaace și vi-l recomand.

Golden Rose Soft&Matte Creamy Lip Color

Un nou ruj lichid mat demențial, dar care din păcate nu mi s-a potrivit ca și nuanță. Spre deosebire de cel roșu acesta se usucă mai repede și parcă rezistă mult mai bine. Nuanța este foarte frumoasă, dar pe mine nu mă avantajează, așa că i l-am dat unei verișoare. Ea spune că este foarte mulțumită de el și că îl va recumpăra. Eu l-am aplicat doar pentru testare și am văzut că are o textură cremoasă care nu usucă buzele. Design-ul este unul modern și  atrage privirile, peria de aplicare este foarte plăcută și nu ia foarte mult produs, astfel că ajunge pentru o aplicare. Prețul este accesibil șii merită plătit.

Golden Rose Lac de Unghii Color Expert

Roșu, roșu și iar roșu. Daaa, îmi place. De data asta lacul de unghii Color Expert m-a captivat de la prima aplicare. Eu în general am o problemă cu ojele, indiferent de brand, nu-mi rezistă foarte mult pe unghii. Unghiile mele sunt de calitate proastă, ca să o spun pe aia dreaptă. Am folosit acest lac de unghii  peste gel și am aplicat top coat pentru gel, iar astfel manichiura mea a rezistat mai bine de 3 săptămâni 🙂 Nu știu, dacă e tocmai ok cum am procedat, dar m-a încântat rezultatul obținut. O folosesc destul de des la pedichiură și rezistă cam 1 săptămână fără probleme, apoi începe să sară la vârfurile unghiilor. Culoarea este intensă și are un luciu deosebit. Recomand cu tot dragul, mai ales că are un preț foarte mic.

Agenda Golden Rose Style & Beauty

 

Mi-a plăcut foarte mult agenda Golden Rose Style & Beauty și o folosesc pentru a-mi nota programările la unghiuțe. Catalogul Golden Rose, din păcate, mi-a fost ,,mătrășit,, de Minola și n-am mai reușit să îi fac poză. În el se găsesc produsele comercializate de Golden Rose.

Voi ați mai folosit recent produse Golden Rose?

Ce părere aveți despre ele?

9 thoughts on “Cum am redescoperit Golden Rose?

  1. Foloseam și eu înainte produse GR cu drag iar acum am și eu cele două rujuri de care te bucuri și tu. Sunt taaaare faine. Cel nude e un favorit la care apelez des. ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares