UGLY LOVE. Despre fața urâtă a iubirii de Colleen Hoover

Am tot auzit despre această carte, dar nu credeam să fie așa frumosă cum era lăudată. Dar, este mult mai frumoasă decât credeam și mi-a plăcut foarte mult. Am citit-o în timp record și o să caut și alte cărți scrise de această autoare. Mi-a plăcut stilul ei, un stil care te face să nu poți lăsa cartea din mână până nu o termini și la final, te face să vrei să o recitești. Le mulțumesc celor de la Libris.ro pentru această minunată carte. Este o carte care are de toate: romantism, acțiune, suspans, tragedii, bucurii, iubire, prietenie etc Am avut parte de momente frumoase alături de eroii cărții, dar și de momente în care îmi venea să-i bat pe amândoi. Recomand cu toată inima cartea UGLY LOVE. Despre fața urâtă a iubirii de Colleen Hoover .

 

 

 

 

Titlu: UGLY LOVE. Despre fața urâtă a iubirii

Autor: Colleen Hoover

Editura: Epica

An apariție: 2016

Număr de pagini: 347

O găsiți pe:  Libris.ro

 

 

 

 

 

 

Încă de la primele pagini am râs cu lacrimi de situația în care se trezește Tate. Așa este întreaga carte, ba râzi, ba plângi, ba îți vine să-i strângi pe amândoi de gât. Tate s-a bucurat toată viața de o familie iubitoare și nimic nu i-a lipsit, chiar dacă tatăl ei era pilot de avion și lipsea foarte des de acasă. Tate este nevoită să locuiască cu fratele ei Corbin până își găsește un apartament. Chiar de la sosirea ei are parte de experiențe tragi-comice. Se simte ciudat când realizează că bătrânul liftier îi cunoaște deja numele, însă se sperie zdravăn când la ușa apartamentului dă peste un tip mort de beat. Ea încearcă să intre pe lângă el, dar acesta se trezește și încearcă să intre odată cu ea în apartament.

Va reuși Tate să scape de bețiv?

Se vede nevoită să-l sune pe fratele ei. Într-un final reușește să intre în apartament, după ce îi strange cu ușa mâna bețivului. Odată intrată vorbește cu fratele ei și îi spune că și-a uitat bagajul afară. Însă Corbin o anunță că ,,bețivul,, este un prieten de-al lui și că e băiat bun. Să-l lase în apartament să doarmă că nu îi face niciun rău. Se conformează și îl aduce în apartament. Reușește cu greu să-l aducă pentru că el nu o ajută cu nimic. Tate realizează că este un bărbat destul de tânăr și frumos, dar ceea ce el murmură (aiurând de la băutură) o face să-și dea seama că el are și probleme destul de grave. Speră ca fratele ei să revină curand acasă și să scape de musafirul nedorit.

Cine este misteriosul ,,mort de beat,, peste care dă Tate?

Miles este cel mai bun prieten al lui Corbin și un bărbat care se purta exemplar. El era pilot și excela în toate, era omul bun la toate, nu își pierdea timpul cu femei sau cu alte activități precum prietenii lui. Este doar un tânăr care trece prin viață ca o umbră, iar o dată pe an se îmbată până nu mai știe de el. Care este motivul pentru care face acest lucru o să-l aflăm spre finalul cărții. Trecutul este dușmanul lui cel mai aprig. Așa l-a întâlnit Tate, mort de beat, la ușa fratelui ei. Adus în apartament a dormit până a doua zi și a doua zi era atât de buimăcit după seara din urmă că nu știa cine este Tate și ce s-a întâmplat între ei. Noroc că a revenit Corbin și lucrurile s-au elucidat rapid.

Miles și Tate încep să se întâlnească în secret, dar amândoi fiind convinși că au o relație fără obligații. Se simt atrași unul de altul, dar Miles nu este dispus să aibă o relație cu Tate, dacă ea nu este de acord cu câteva reguli. Tate crede că poate accepta condițiile lui și acceptă bucuroasă așa zisa relație. Treptat lucrurile încep să se schimbe pentru Tate, dar nu se poate despărți de Miles, este ceva ce nu o lasă să stea departe de el. Lucrurile se complică și mai mult, când Corbin le descoperă secretul.

Vor reuși să păstreze o relație fără obligații?

Acțiunea cărții se desfășoară atât în trecut, cât și în prezent. Trecutul este a lui Miles și astfel o să aflăm cine este el de fapt și ce tragedie ia schimbat viața. Dacă va reuși el să depășească suferințele din trecut și dacă v-a reuși Tate să-l facă să o iubească o să aflati citind UGLY LOVE. Despre fața urâtă a iubirii de Colleen Hoover. Sunt foarte mult momente frumoase intre ei, dar și foarte multe mai puțin plăcute. Uneori nu reușeam să o înțeleg pe Tate, iar alteori îmi venea să-l strâng de gât pe Miles. A fost magnifică ceastă carte.

Lectură plăcută!

8 thoughts on “UGLY LOVE. Despre fața urâtă a iubirii de Colleen Hoover

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares