Cum m-am îndrăgostit de parfumurile de la Infinte Love?

Abia acum îmi dau seama că nu am scris niciodată un review pentru parfumuri. De ce? Nici eu nu știu, pentru că parfumuri am avut mereu și puteam să scriu. Trecând peste asta, astăzi o să vă spun povestea mea cu parfumurile de la Infinite Love. Cum m-am îndrăgostit de parfumurile de la Infinite Love? De fiecare dată când mergeam în Mall treceam pe lângă standul Infinite Love și de fiecare dată era o fată care oferea câte un blotter îmbibat cu diferite arome. Și de fiecare dată o refuzam, până iarna trecută când am luat unul. Nu știu cum, dar aroma de pe el m-a cucerit pe loc. Aș fi vrut să-l iau, dar mi-am zis ,,data viitoare,,. Și tot așa că a trecut și vara și eu nu mi l-am mai luat. Însă n-am uitat niciodata codul și aroma intensă a parfumului,  K-094.

În urmă cu două săptămâni mi-am adus aminte, din nou, că nu am luat parfumul. N-am mai stat pe gânduri și am plasat comanda online. Am așteptat cu mare nerăbdare să ajungă, culmea, chiar a doua zi m-a sunat curierul că îmi aduce coletul. Din păcate, din cauza unei erori, nu era trecută localitatea mea pe colet și el era la Brăila. Domnul a zis că îl redirecționează și a doua zi îl primesc. Am tot așteptat, dar degeaba. A doua zi am luat legătura cu echipa de pe facebook Infinite Love și reprezentantul a fost foarte amabil și a rezolvat problema trimițând un nou colet. A doua zi am primit coletul și mare mi-a fost surpriza să descopăr că pe lângă parfumul comandat am mai primit si o mostră de parfum și un parfum de geantă. Așa da: profesionalism, rapiditate și generozitate.

Infinte Love Madrid

Atât de mult mi-a fost gândul la acest parfum încât acum îmi pare rău, că nu l-am luat mai devreme. A fost dragoste la primul puf, o aromă senzațională și persistență îndelungată. Infinte Love Madrid , recreat după Alien de la Thierry Mugler, este un parfum oriental, de iasomie, ambră și note lemnoase. Fără să știu, cred că iasomia a fost cea care m-a fermecat în aroma parfumului. Iubesc mirosul de iasomie. Cert este că un singur puf de parfum este de ajuns, mirosul se simte de la distanță și persistă întreaga zi. Eu am fost uimită să constat că parfumul încă se simțea pe încheietura mâinii după o zi întreagă, chiar dacă m-am spălat de nenumărate ori pe mâini. Eu am fost calică și mi-am luat parfumul la 100 ml 😀 Nu l-am luat, nu l-am luat, dar și când am făcut-o, am ales recipientul cel mai mare. Iubesc acest parfum.

 

Cele mai bogate ingrediente: de la iasomia aromată, către note lemnoase senzuale. Acesta este parfumul plin de energie Infinite Love Madrid. Nota de bază o aduce ambra, cu parfumul ei plăcut. Parfumul  emană liniște și pace o combinatie fină creată pentru serile de toamnă.

Atât de mult mi-a plăcut cât de mult persistă parfumul K-094 încât mi-am mai luat un parfum. De data asta am ales Infinte Love K 147  – La Feria ( reprodus după parfumul La vie est belle). Despre acest parfum vă spun mâine.  🙂

Ați folosit parfumurile Infinte Love?

Care vă place cel mai mult?

13 thoughts on “Cum m-am îndrăgostit de parfumurile de la Infinte Love?

  1. Am sa incerc si eu produsele recomandate de tine!
    Eu sunt alergica la unele parfumuri…sa vad cum reactionez la acestea!
    Multumesc pentru sfaturi si recomandari!

  2. Si mie imi plac foarte mult parfumurile lor, mai ales ca au o cantitate generoasa. Eu am Infinte Love K 147 – La Feria ( reprodus după parfumul La vie est belle) si multe mostre.

  3. Eu nu am folosit nici un parfum pana acum de la Inifinity love. Toata lumea vorbeste de bine despre aceste produse si am sa trec si eu prin mall sa-mi iau ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares