Infinite Love: La Feria K-147

 

Vă spuneam că mi-am comandat parfumul Madrid K-94  de la Infinite Love și atât de mult mi-a plăcut aroma cât și persistența, încât mi-am mai comandat încă unul. Despre parfumul Madrid K-94 v-am povestit AICI. De data asta mi-am ales Infinite Love: La Feria K-147 o reproducere dupa parfumul La vie este belle – Lancome. Atenție, nu este remake, ci o adaptare proprie Infinite Love. Și, da, mie îmi place mult mai mult La Feria decât originalul La vie est belle. Are un miros puternic, floral și cu o persistență extraordinară, se simte chiar și dupa 12 ore. Eu sunt născută primăvara, dar cu toate astea anotimpul meu preferat este iarna. Acest parfum este recomandat pentru iarnă, deci este posibil ca și ăsta să fie un motiv pentru care îmi place atât de mult.  Să vă mai spun că, deja am pus ochii pe alte două parfumuri de la ei? 😀 Daa, cât de curând urmează să plasez o nouă comandă.

Infinite Love: La Feria K-147

Parfumuri ,,la ghici,, nu mi-am luat niciodată, însă acum am făcut-o 😀 Mi-am ales La Feria K-147 știind că este replică dupa La vie est belle, daaar nici pe ăsta nu-l cunoșteam 😀 Am avut ceva emoții, dar după ce l-am mirosit pot să vă spun că a devenit parfumul meu preferat. Și mai inetresant a fost faptul că după câteva zile am avut șansa să folosesc atât originalul cât și un remake al parfumului La vie est belle. După ce le-am comparat pe toate trei, vă spun sincer că rămân la Infinite Love: La Feria. Da, și celelalte miros extraordinar, dar La Feria esteo replică, însă este totuși altceva. După părerea mea miroase mult mai bine decât originalul , poate credeți că sunt nebună, dar mie îmi place mult mai mult decât originalul.

Pe lângă aroma extraordinară m-a cucerit și persistența lui, după mai bine de 12 ore parfumul încă persistă la fel de tare. În prima zi l-am aplicat pe încheitura mâinii și am făcut toată ziua treabă, m-am spălat de nenumărate ori pe mâini, dar a doua zi încă simțeam parfumul. Dacă vă plac parfumurile florale vi-l recomand cu toată inima. Este o combinație extraordinară, aromele de coacăze și pere ne pregătesc pentru aromele de iasomie și portocale. Notele de bază sunt: paciuli, pralina, tonka și vanilie. Un parfum senzual care v-a atrage cu siguranță toată admirația persoanelor din jur. Iar prețurile sunt mult mai mici decât la parfumurile originale.

 

Infinite Love îţi oferă parfumul preferat la cel mai mic preţ de pe piaţă. Pentru cei care vor un parfum de calitate care să persiste, esenţele Infinite Love reprezintă soluţia.

 

16 thoughts on “Infinite Love: La Feria K-147

  1. Buna. Am si eu cateva de la ei si sunt f mulțumită. Ieri am luat si eu la feria variantă la La vie este belledupa multe review uri pozitive, însă am rămas dezamăgită. Pe tester persista multe zile dar pe piele sau haine nu prea. Miroase super dar nu persista si se simte doar de aproape. Am zis ca poate nu l simt eu dar am mai intrebat si pe cineva si nu a simtit nimic decât cand s a apropiat tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares