Produse Malika Colors și accesorii pentru make-up Cassiopea Cosmetics

Întâlnirea cu bloggerițele de beauty de la Galați Beauty Swap #2 a fost minunată din toate punctele de vedere. M-am reîntâlnit cu fetele pe care le-am cunoscut la GBS#1 și am cunoscut alte bloggerițe. Am avut parte de momente frumoase cu râsete, poze și cadouri. Și de data aceasta Ioana a reușit să ne surprindă plăcut cu numeroasele cadouri primite de la sponsorii evenimentului. De la și am primit câteva produse minunate, pe care le-am folosit cu drag. Produsele de la Malika Colors nu-mi sunt necunoscute, am mai folosit produse de la ei și am fost super mulțumită. Despre produsele de la Cassiopea Cosmetics nu aveam habar, dar după testarea lor mă declar foarte mulțumită. O să vă povestesc despre fiecare produs în parte, astfel o să vă dați seama de ce sunt atât de încântată de ele.

Produse de la Cassiopea Cosmetics

Punguța de cadou de la mi-a atras imediat atenția pentru că avea atașat un mărțișor foarte drăguț. M-am minunat când am descoperit un beauty sponge blender, un silicone sponge blender și o mini-oglindă pentru geantă. Oglinda este foarte utilă și o păstrez mereu în geantă pentru că nu ocupă mult spațiu.  Beauty sponge blender folosesc de ceva vreme, însă nu am avut ocazia să încerc unul din silicon. Bineînțeles, l-m desfăcut imediat și l-am testat. Haideți să vedem ce părere am despre aceste produse de la Cassiopea Cosmetics.

Silicone sponge blender

Așa cum vă spuneam și mai sus, prima dată am testat silicone sponge blender pentru că nu mai folosisem. Este ciudățel așa din silicon, dar foarte util. Am aplicat fond de ten pe față și apoi prin tapotare cu ajutorul beauty blender-ului din silicon am blenduit foarte ușor fondul de ten. Prima dată, am eșuat puțin pentru că nu mi-am dat seama că siliconul nu va mai absorbi produs și am avut puțin cam mult pe față. A doua oară am prins ideea și totul a decurs perfect. Se curăță foarte ușor, prin spălare cu apă caldă. Chiar îmi place și îl folosesc destul de des pentru că economisesc fond de ten.

Beauty sponge blender

Beauty sponge blender ămi place pentru că este mai micuț decât cele pe care le aveam deja și în plus are acea tăietură care mă ajută să aplic mai ușor fondul de ten și corectorul sub ochi. Burețelul este foarte fin și dacă îl umezesc cu apă caldă înainte de a blendui fondul de ten nici nu absoarbe mult produs. După utilizare îl spăl cu apă caldă, îl storc bine și îl clătesc încă o dată cu apă micelară. Sunt foarte mulțumită de el și acum dupa mai bine de 7-8 luni de zile de când îl folosesc 🙂 E drept, nu-l folosesc nici zi de zi și nici numai pe el, dar oricum este foarte bun și îl recomand cu drag.

Produse Malika Colors

Produse de la am mai folosit și am fost tare mulțumită de ele. Pe blog găsiti review-ul la o paletă de farduri.  A fost o adevărată surpriză plăcută să descopăr că sunt unii dintre sponsorii evenimentului Galați Beauty Swap.

Pudră iluminatoare Malika Colors

Drept să vă spun până nu demult nu prea aveam treabă cu aplicarea iluminatorului în machiaj, dar după ce am descoperit pudra iluminatoare Malika Colors nu am mai purtat machiaj fără iluminator. Îmi place foarte mult această pudră pentru că fixează machiajul și oferă tenului ( bine, pe pometi) un aspect sidefat, luminos și catifelat. Singura problemă pe care o am este că recipientul nu are o sită sau ceva, care să împiedice împrăștierea pudrei peste tot la deschidere, dar și la luarea cu pensula. Pentru că nu trebuie aplicată o cantitate mare de produs, încă mai am mai mult de jumătate din această pudră iluminatoare.

Oja Nude Perlat Malika

Pe oricare ne bucură un cadou, însă să afli că a fost creat special pentru noi este o cheste super tare. Da, oja Nude Perlat Malika a fost creată special pentru evenimentul la care am participat Galați Beauty Swap. Din nefericire, n-am putut să mă bucur personal de ojă pentru că port unghii cu gel. Însă i-am oferit-o cadou unei fete și ea este super mulțumită de ea. O aplică în două straturi și este foarte frumoasă.

Ați folosit produse de la Malika Colors sau Cassiopea Cosmetics?

Cum vi se par produsele?

16 thoughts on “Produse Malika Colors și accesorii pentru make-up Cassiopea Cosmetics

  1. Am si eu oja de la Malika Colors si un tratament pentru unghii de la ei si sunt foarte multumita de ele. Acum vreau sa-mi iau beauty sponge blender-ul pentru ca al meu e cam vechi si nu mai face fata.

  2. Despre Cassiopea Cosmetics nici eu nu am auzit pana acum. Pare interesant acel beauty sponge blender de la ei. Cat despre oja nude perlat de la Malika mi se pare de vis, desi eu in general port pe unghii mai mult nuante de rosu si roz si destul de rar oja nude.

  3. Am folosit produse ale a ecestor doua brand-uri si mi-au placut in egala masura. Acum sunt tare curioasa de semipermanentele de la Malika. Au niste nuante tare frumoase! ?

  4. De la Malika am avut si eu cateva produse, nu de make-up, asa ca nu ma pot pronunta in ceea ce le priveste dar etratamentul de unghii si uleiul de cuticule chiar au fost bune.

  5. Si mie imi place buretelul de silicon si am dau si eu gres cu el la inceput, dar dupa asta m-am obisnuit si mi-a placut maxim. De fapt si acum il folosesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares