Galați Beauty Swap #4 – Secret Santa

 

Astăzi o să vă povestesc despre ultimul eveniment din acest an dedicat bloggerițelor de beauty – Galați Beauty Swap #4 – Secret Santa. De data asta a fost o întâlnire specială în care am sărbătorit Craciunul în avans și am oferit cadouri surpriză. Organizatoarea evenimentului a fost tot Ioana de la One Day Butterfly  și ca de fiecare dată ne-a făcut numai surprize plăcute. Pe această cale vreau să-i mulțumesc pentru că datorită ei am avut ocazia să cunosc și offline multe dintre bloggerițele cu care eram prietenă în mediul online. Cu câteva dintre ele am și conversat de multe ori în online, dar faptul că am avut șansa să le cunosc personal mi-a schimbat mult părerea despre fiecare în parte. Este minunat să pot asocia un blog cu persoana din spatele lui.

 

Locația întâlnirii a fost Seven Cafe

Prima surpriză am avut-o când am descoperit locația unde s-a ținut evenimentul. Seven Cafe – Hotel Faleza – Galați situat pe faleza Dunării ne-a oferit o panoramă senzațională asupra Dunării. Mi-a plăcut foarte mult atmosfera caldă și primitoare, dar și personalul drăguț și amabil. Atmosfera plăcută a localului și surpriza dulce pregătită de Brutăria Frontera ne-au dat o stare de bine și ne-am bucurat de fiecare moment al evenimentului. Am avut un colțișor de paradis numai al nostru la Seven Cafe, unde voia bună, glumele, râsetele, poveștile, surprizele și cadourile au avut prioritate. Au început să-mi placă tot mai mult aceste întâlniri cu fetele, pardon, bloggerițele. M-am reîntâlnit cu cele pe care le-am cunoscut la edițiile anterioare, dar am cunoscut și noi bloggerițe. Sunt sigură că și cu ele o să am prietenii frumoase ca și cu celelalte.

 

Sponsorii evenimentului GBS#4

Ioana, ne-a pregătit și de data asta surprize, așa că pe mese ne așteptau cadouri frumoase de la sponsorii evenimentului. Sponsori ? Da, sponsori. Abia cu 2 zile înainte de eveniment am aflat că vom avea și sponsori la eveniment. Ioana a ținut totul secret. Bineînțeles, că m-am bucurat, cine nu ar fi făcut-o? Și de data asta am plecat cu multe, multe cadouri. Eu am fost și norocoasă, am câștigat la una dintre tombolele evenimentului. Sponsorii evenimentului au fost: FamostBrutăria Frontera, 3DeLuxe, Căsuța cu Flori, Faunus Plant, Elemis – Adda Shop, Green Lab, MakeHot, XLear,, Maxim Body Galați, Triodeluxe Cosmetics, TeaTree, Rezke și Perspirex.

Ce cadou am primit la Secret Santa?

Pentru că evenimentul a fost dedicat Secret Santa am pregătit un cadou pentru una dintre fete. La tragerea la sorți fata căreia i-am oferit cadoul a fost Cătălina de la Porția de citit. Eu sper ca Cătălinei să-i fi plăcut cadoul pregătit de mine. La rândul meu am primit un cadou minunat de la Gabi  (Pagini de zi și noapte) și îi mulțumesc din suflet pentru minunățiile oferite. Este o chestie așa ciudată, dar frumoasă să iei un cadou cuiva fără să știi persoana și cadoul să fie pe placul acesteia. Eeee, fix așa s-a întâmplat cu cadoul de la Gabi, alegerile ei mi-au umplut sufletul de bucurie. Mulțumesc Secret Santa – Gabi, ornamentele vor fi prezente în următoarele postări de pe blog 🙂

Cine ne-a răsfățat cu cele mai delicioase prăjituri?

O să vă dați seama și din poze că m-am foit prin tot localul, de la o masă la alta 😀 Păi, nu era și normal? Că doar n-am fost ca să stau lipită de scaun la masa mea 🙂 V-am spus că Brutăria Frontera ne-a oferit o surpriză dulce? Daaa, am avut numai bunătăți, atât dulci cât și sărate: mini-amandine, tăvălite, choux-a-la-creme, bezele, mini-pateuri cu brânză și crochete cu telemea. Pot să vă spun că am mâncat și mâncat aproape tot timpul 😀 Nu vreau să dau vina pe faptul că măsuța cu bunătătți a fost aproape de masa unde stăteam, dar poate dacă era mai departe nu mai mâncam așa mult. Oare? Neee, erau prea bune ca să nu mă răsfăț cu ele 😀 Ba mai mult, Brutăria Frontera ne-a oferit fiecăreia dintre noi și bunătătți pentru acasă, dar despre ele o să vă vorbesc într-un articol viitor.

Distracție, voie bună, povești și poze

Eu tind să cred că am cam speria puțin clientela localului, dar na, asta e. Vă dați seama ce înseamnă să se reunească 17 fete vorbărețe și care nu s-au mai văzut de vreo 4 luni? Normal, erau multe de povestit și trebuia să imortalizăm și momentele petrecute împreună. Ne-am pozat, am povestit și ne-am simțit tare, tare bine la cest eveniment. Pot să spună că mi-a plăcut cel mai mult dintre toate evenimentele. Acum a nu se înțelege că celelalte mi-au plăcut mai puțin. Bine, că și la celelalte evenimente invitații surpriză ne-au oferit mereu informații utile și plăcute, dar rămânea mereu prea puțin timp pentru ,,povești între fete,, .

O să vă las și multe, multe poze de la eveniment 🙂 ca să înțelegeți mai bine despre tot ce v-am povestit până acum.

 

5 thoughts on “Galați Beauty Swap #4 – Secret Santa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares