Uliul și porumbița de Virginia Henley

A trecut ceva timp de când am scris ultima dată pe blog. Cred că din când în când merit câte o pauză binemeritată. Acum pauza s-a datorat Sărbătorilor de iarnă și majoritatea timpului mi l-am petrecut cu familia. Printre picături, cum s-ar spune am reușit să citesc și câteva cărți, a căror recenzii urmează zilele acestea. Știți că de anul trecut am început să iubesc cărțile fantasy din ce în ce mai mult. Cu toate astea nici pe cele romantice nu le-am abandonat complet. În apropierea sărbătorilor am simțit nevoia de a citi romane de dragoste și de aceea am ales de la Libris.ro romanul Uliul și porumbița de Virginia Henley. Îmi plac cărțile ei pentru că acțiunea lor se petrece cu mult timp în urma și sunt cumva și istorice.

Titlu: Uliul și porumbița

Autor: Virginia Henley

Editura: Miron

An apariție: 2016

Număr de pagini: 367

O găsiți pe Libris.ro

 

Sara Bishop este o tânără rebelă și plină de viață, chiar dacă viața nu i-a surâs. Deși, este  cea mai mare dintre surori, faptul că nu are zestre și că reverendul Bishop este tatăl ei vitreg, nu o ajută să-și găsească un soț. Trebuie să îndure în tăcere batjocura surorilor și cumnaților ei, dar și bătăile reverendului. Viața ei începe să se schimbe odată cu vizita unui necunoscut care dorește să-i cumpere terenul lăsat moștenire de tatăl ei. Din fericire avocatul venit vrea să discute numai cu Sara despre cumpărarea terenului, iar reverendul are o surpriză neplăcută când Sara refuză să vândă. Alegerea ei se va dovedi perfectă și după câteva zile ea primește o cerere în căsătorie. De la cine?

Shane Hawkhurust este unul dintre preferații Reginei Elisabeta și se bucură de un succes remarcabil. După 6 luni petrecute pe mare Shane se întoarce acasă, unde este așteptat cu ardoare atât de către familie cât și de către Regină. Captura lui Shane nu este de lăsat deoparte, dar el își păstrează o parte pentru el, iar restul i-o va da Reginei. La sosirea lui descopră că tatăl lui vitreg este grav bolnav și acesta n-are decât o singură dorință: ca Shane să se căsătorească. Lui nu-i stă capul la o soție și nici nu-l interesează să aibă una când se bucură de atențiile reginei Elisabeta. Cu toate astea nu vrea să-și dezamăgească tatăl și îl însărcinează pe avocatul lui să-i găsească o soție.

Va accepta Sara să se căsătorească în lipsa mirelui?

La aflarea veștii că un lord important dorește să se căsătorească cu Sara, cei din familie încep să o invidieze. Spre necazul lor Sara este atât de încântată de această propunere încât abia așteaptă să scape de ei. Pregătirile se fac rapid și sara își așteaptă cu emoție alesul, dar din păcate, acesta nu vine, ci își trimite fratele să-i țină locul. Totul se năruie pentru micuța rebelă, însă după o cugetare profundă merge mai departe cu ceremonia și pleacă împreună cu cumnatul ei. Are o nouă supriză neplăcută când cumnatul ei îi spune că trebuie să o lase la moșie, pentru că soțul ei este la Curtea Regală. Asta îi pune capac și Sara se revoltă, își anunță cumnatul că nu îi va da ascultare soțului ei și va merge la curtea reginei, la mătușa ei.

Va fi descoperită Sara de către Shane?

Sătulă de umilințele suportate de-a lungul anilor Sara este hotărâtă să schimbe situația. Vrea să se răzbune pe soțul ei. Este decisă să facă tot pentru a deveni amanta lui, să-l facă să o dorească, să o iubească fără să știe că de fapt ea îi aparține lui. Viața la Curtea Regală nu este chiar ce credea Sara, de fapt Spadă Wilde ( numele pe care și-l ia ), iar peripețiile, situațiile periculoase și jocurile amoroase apar la tot pasul. Va reuși Spadă să își păcălească soțul? Ce va face acesta când va descoperi cine este Spadă? Vă las să aflați citind romanul de dragoste Uliul și porumbița de Virginia Henley.

Lectură plăcută!

7 thoughts on “Uliul și porumbița de Virginia Henley

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares