Makeup Revolution London – Paleta farduri de ochi Affirmation, 32 culori

 

Astăzi o să vă arăt paleta farduri de ochi Affirmation, 32 culori de la Makeup Revolution London. Este o paleta pe care mi-am achiziționat-o anul trecut în toamnă. Deși aveam foarte multe palete de farduri nu m-am putut abține să nu o iau și pe asta. Culorile sunt superbe și îmi plac că sunt destul de pigmentate, nu chiar atât de pigmentate cum mă așteptam să fie, dar sunt ok. O varietate de culori de la nuante mate la nuanțe sidefate, în culori calde, dar și reci. O combinație de culori menite să ofere posibilitatea realizării unor variante de machiaj simple sau îndrăznețe.

Cu ajutorul paletei cu farduri de pleoape Makeup Revolution Pro HD poți crea un look seducător. Fie de seară, fie natural de zi sau unul rafinat de după-amiază. Mulțumită culorilor variate poți realiza zeci de combinații și să fii de fiecare dată cu un machiaj diferit și plăcut. Fardurile sunt ușor de blenduit, nu sunt prăfoase, nu se strâng în pliul pleoapei și rezista destul de bine pe parcursul a 8 ore. Drept este că, eu folosesc întotdeauna și bază pentru machiaj. Datorită ei culorile sunt mult mai pigmentate și rezistă mai mult timp.

 

 

SWATCH

V-am făcut și un mic swatch, nu-mi iese mie niciodată așa cum trebuie, dar zic că poate fi util. Fardurile au fost puse fără bază și pozele sunt făcute cu blitz. În mod normal ar fi trebuit să fac pozele la lumina naturală, dar mi-am dat seama prea târziu și s-a înnserat. Eu sper să vă ajute și să vă puteți orienta în alegerea unei palete de farduri.

 

 

Makeup Revolution aduce o revolutie absoluta in domeniul machiajului! Acest brand de cosmetice londoneze ofera produse decorative de inalta calitate si, in acelasi timp, accesibile ca pret, pentru a va incanta garantat! Makeup Revolution a devenit un brand popular mai ales datorita paletelor de farduri de pleoape, care ofera culori foarte pigmentate, in toate nuantele posibile! In afara acestor palete, mai gasiti si alte cosmetice decorative de o calitate exceptionala, ca, de exemplu, rujuri, fond de ten, fard de obraz, pudra sau pensule.

 

V-am spus că nu mă pricep la swatch, și să știți că în realitate fardurile sunt mult mai frumoase decât în pozele mele. Eu sper că v-am fost de ajutor.

 

Voi folosiți palete de farduri pentru pleoape de la Makeup Revolutin London ?

Cum vi se pare paleta mea de farduri?

P.S Eu am dat numai 35 lei, am prins-o la reducere de Black Friday 😀

14 thoughts on “Makeup Revolution London – Paleta farduri de ochi Affirmation, 32 culori

  1. Sunt sigură că o vei folosi la maxim.Recent mi-am luat de la ei un fard în variantă mini şi un fond de ten.Sunt tare multumită de ele???

  2. Imi plac fardurile stralucitoare si am fost tentata de multe ori sa aleg o paleta de la Makeup Revolution, m-a oprit insa faptul ca mai am trei palete de farduri in baie si astept sa mai termin din ele. Insa i-am recomandat paletele de farduri unei prietene care era in cautare de farduri de calitate la preturi bune si e foarte multumita.

  3. Nu am folosit farduri pentru pleoape de la Makeup Revolutin London, iar de cativa ani buni, folosesc din ce in ce mai rar faduri pentru pleoape din diverse motive. E o paleta bogata in nuante frumoase, fel de fel si sunt sigura ca te bucuri mut de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares