Puterea ( #Titanii ) de Jennifer L. Armentrout

Au trecut sărbătorile, s-a terminat și vacanța așa că am revenit la cele obișnuite. Anul acesta am citit foarte puțin, spre rușinea mea, pentru că nu am avut nici timp, dar nici acel ceva care ,,mă ținea,, de cărți. Înainte stăteam nopțile până la 3-4 dimineața și citeam, dar acum nu mai aveam chef. Cu ceva greutate am citit primele 5 pagini din Puterea ( #Titanii ) volumul 2 al seriei, de Jennifer L. Armentrout, apoi mi-am intrat în ritm și până a doua zi am terminat cartea 😀 Cred că mi-a fost mult de ajutor și acțiunea acestui volum, care m-a făcut să nu las cartea din mână. Acum pot să spun că mi-am revenit, am din nou o poftă teribilă de citit. Abia acum realizez cât de mult mi-a lipsit această activitate, care mă relaxa și îmi ținea mintea antrenată.

 

Titlu: Puterea ( #Titanii )

Autor: Jennifer L. Armentrout

Editura:  Corint ( Leda Edge)

Aparitie: 2018

Nr de pagini: 398

O găsiți pe Libris.ro

 

Am așteptat cu mare nerăbdare acest volum. Întoarcerea, primul volum al seriei, mi-a plăcut foarte mult. A fost un volum extraordinar din toate punctele de vedere, dar finalul m-a lăsat cu regret că trebuie să aștept după următorul volum. Zei, semizei, daimoni, Titani, Umbre și alte creaturi mitice ne oferă o poveste tumultoasă. După ce în ,,Întoarcerea,, Josie și Seth trec prin multe situații periculoase, acum totul devine și mai periculos. Odată ajunși la Universitatea Covenant încep antrenamentele pentru ca Josie să-și poată folosi puterile așa cum trebuie. După lupta cu titanul Hyperion Josie are frecvent coșmaruri și singurul ei țel este să-i găsească pe ceilalți semizei și să-i închidă pe titani în Tartar.

 

Cine sunt Alex și Aiden? De ce revin doar pentru câteva luni?

 

La Universitate se întâmplă lucruri ciudate. Se iscă conflicte între puri și sempuri, culminând și cu moartea prin spânzurare a unui sempur. De altfel Universitatea este atacată și se descoperă faptul că Josie nu este o simplă muritoare, ci un semizeu foarte puternic. Ca de fiecare dată Apollo își face apariția în cel mai nepotrivit moment pentru Seth și Josie. El le promite că va face ceva, astfel ei să poată porni în căutarea celorlalți semizei.

 

Seth îi este aproape și o ajută mereu, iar relația lor merge din ce în ce mai bine. Cu toate astea Seth se sperie teribil când fără să vrea se hrănește cu eter din Josie. După ce acest moment el se distanțează rupând orice legătura cu ea. Bineînțeles, Josie este distrusă și abia, abia reușește să se mențină pe linia de plutire. Prietenii ei Deacon și Luke îi sunt un adevărat sprijin și astfel ea reușește să meargă înainte, chiar dacă pe dinăuntru moare de durere. O frământă faptul că nu știe ce a făcut de Seth s-a despărțit de ea. Deși este puternică, are momente de slăbiciune, iar la reapariția lui Aiden și Alex se simte din nou debusolată.

 

Cum vor evolua lucrurile și ce consecințe vor fi în viitor?

 

Cine este misterioasa bibliotecară pe care o caută Josie? Și de ce apare ea după ce Josie își pierde virginitatea?

De ce Seth crede că este periculos pentru viața lui Josie?

Ce rol are Hercule în găsirea semizeilor?

Cine se va dovedi a fi Ucigașul de Zei?

Vor rămâne SEth și Josie împreună?

 

În acest volum avem parte de multă acțiune și autoarea ne ține în suspans continuu. Ne face să trecem de la extaz la agonie în câteva secunde. Mi-ar fi plăcut să o ia mai ușor cu scenele erotice, uneori, parcă a întrecut-o și pe Sandra Brown în detalii :))) Una peste alta, Puterea este un volum minuuuunat și sper ca următoarele volume să apară cât mai repede. Vă recomand seria Titanii cu mare drag.

 

Lectură plăcută!

13 thoughts on “Puterea ( #Titanii ) de Jennifer L. Armentrout

  1. Nu sunt cititor de fantasy exceptând HP:)Sunã bine din ceea ce ai scris şi cred că aş da banii pe ea💟Momentan îmi doresc primul volum din „Alegerea” ; şi după mai văd..O recenzie foarte bine scrisă🤗

  2. Îmi place suspansul dintr-o carte dar nu știu dacă această carte este chiar ce mi-aș dori să citesc în perioada aceasta. Acum sunt cu gândul la vacanță :)! Dar, nu spun nu. Îmi plac provocările!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares