Clasa a II-a incepe cu noi provocari

In clasele I-IV, fiecare an de studiu are o insemnatate extraordinara atat pentru copii, parinti, dar si pentru invatatori. Cei mici se dezvolta remarcabil de la an la an si provocarile sunt tot mai mari pentru ei.

Clasa a II-a este una deosebita pentru ca cei mici vor avea si primul examen din viata. Este vorba despre Evaluarea Nationala la clasa a II-a. Este o testare a cunostintelor, extrem de importanta pentru a se vedea exact la ce nivel de pregatire s-a ajuns pana in acest moment si unde mai trebuie lucrat la educatia celor mici.

De aceea, este indicat ca parintii sa inceapa pregatirea celor mici inca din vara. Invatatorii deja sunt in cautarea celor mai bune manuale clasa 2 si culegeri speciale.
Rezultatul copiilor, desi nu este unul eliminatoriu, este extrem de important pentru nivelul lor de pregatire si pentru intreaga clasa.

Pentru a avea cele mai bune carti pedagogice, dar si reducerile substantiale din aceasta perioada, poti apela la librariadelfin.ro. Este vorba despre o librarie online care pune la dispozitia celor care doresc un numar impresionant de carti de specialitate.

Pentru clasa a II-a vei descoperi Comunicarea in limba romana, Dezvoltarea personala, Matematica si explorarea mediului, Arte vizuale si abilitati practice, Muzica si Miscare, Limba Engleza, Limba Germana si asa mai departe.

Atat parintii, cat si invatatorii trebuie sa se concentreze impreuna cu cei mici, mult mai mult in acest an, pe testele de limba romana si de cele de matematica. Pot face acest lucru cu ajutorul culegerilor si caietelor speciale dedicate evaluarii celor doua competente.

Iata cateva din caietele recomandate:

  1. Comunicare in limba romana- caiet Evaluare Nationala pentru clasa a II-a. Este vorba despre un auxiliar care se adreseaza elevilor ce vor participa la Evaluarea Nationala a cunostintelor.
    Acest caiet contine teste variate, inspirate din realitatea apropiata a elevilor, fiind in concordanta cu programele scolare in vigoare. Aceste caiete sunt create in asa fel incat sa simuleze testele ce sunt realizate special pentru a pune la incercare capacitatea celor mici de a aplica, in situatii concrete, lucrurile invatate la clasa. In caiet sunt multe teste ce vizeaza verificarea sistematica a competentelor si ii ajuta la imbunatatirea performantelor. Totul este creat in asa fel incat sa se obtina cele mai bune rezultate la Evaluarea Nationala pe care cei mici o vor da la sfarsitul clasei a II-a.
  2. Matematica si explorarea mediului- manual pentru clasa a II-a- Culegere de exercitii si probleme. Pentru ca evaluarea inseamna pregatire mult mai intensa, aceasta culegere vine in ajutorul invatatorilor si elevilor cu noi exercitii si probleme. Cele din manual, pentru cei care isi doresc un studiu mai aprofundat, nu sunt uneori suficiente. De aceea, in culegerea de fata exista multe exercitii diversificate, atractive, iar aceste probleme aprofundeaza si consolideaza notiunile dobandite de elevi prin valorificarea experientei specifice varstei acestora.

Acestea sunt doar doua din culegerile destinate studiului pentru Evaluarea Nationala din clasa a II-a. Pe site-ul librariadelfin.ro se pot comanda atat culegerile, cat si manualele scolaere inca de acum si astfel, clasa a II-a te va prinde pregatit.

2 thoughts on “Clasa a II-a incepe cu noi provocari

  1. Mie îmi place aceasta nouă schimbare; cum am mai zis are beneficii.Nu sunt prea mici:) Ei aproape că nu înţeleg termenul de „examen”.E un fel de test pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares