Sandale perfecte pentru vară de pe Neer.ro

În sfârșit pot spune că a venit vara. Bine, cam brusc după părerea mea ținând cont că până la jumătatea lunii mai a fost destul de frig și apoi bum, direct cădură mare. În fine, oricum mă bucur și abia așteptam să-mi reînnoiesc stocul de sandale. Vă spuneam într-un articol anterior despre Neer.ro și ce rochii elegante superbe au. Nu au numai rochii, ci o gamă variată de produse, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

De data asta am dat ,,atacul,, la încălțăminteși anume la sandale damă. Chiar am nevoie de câteva perechi de sandale, unele casual și altele elegante. Spre norocul meu am găsit mai multe modele care să-mi placă și la prețuri accesibile. Bineînțeles că mi-aș fi dorit mult mai multe, dar m-am limitat la două perechi de sandale elegante și la o pereche casual. Imediat o să vi le arăt și vouă, să-mi spuneți cum vi se par.

Sandale cu toc mic și barete

Prima pereche de sandale mi le-am ales pentru evenimentele la acre nu mai pot rezista pe tocurile înalte și trebuie să îmi schimb încălțămintea. Nu prea sunt adepta balerinilor așa că prefer sandale cu toc mai mic și elegante. Acestea sunt atât de delicate și feminine încât cu siguranță le-aș purta oricând cu drag.

Sandale elegante cu ștasuri

Nu știu de ce de data asta mi-au fugit ochii numai după sandale sclipitoare. Nu prea sunt adepta acestui stil, însă acestea chiar sunt drăguțe și potrivite pentru evenimente deosebite. Tocul gros m-a atras de prima dată, pentru că întotdeauna caut un toc cât mai comod. Sunt disponibile și pe argintiu, dar mie îmi plac mai mult cele pe auriu. La o rochie elegantă neagră merg perfect.

Sandale de vară casual cu talpă joasă și barete elastice

Pentru plimbări și activitățile zilnice am nevoie de sandale comode, de aceea le prefer pe cele cu talpă joasă. Aceste sandale sunt foarte ușoare, simple și permite piciorului să respire. Baretele eleastice sunt foarte finuțe și oferă sandalelor un aspect feminin și modern. Puteți opta pentru negru sau alb, eu am optat pentru negru 🙂

Cum vi se par alegerile mele?

Vouă ce fel de sandale vă plac?

3 thoughts on “Sandale perfecte pentru vară de pe Neer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares