Cosmetice pentru tenul cu probleme

Astăzi o să vorbim despre îngrijirea tenului cu probleme. Acest subiect este la ordinea zilei și cred că trebuie să știm cum și când să folosim cosmetice pentru tenul cu probleme. Dacă înainte numai adolescenții aveau astfel de probleme cu tenul, acum din ce în ce mai multe persoane au probleme. Fie că este vorba despre puncte negre, fie că este vorba despre piele atopică, cearcăne sau pori dilatați trebuie să folosim produse adecvate. Și de data asta Notino ne vine în ajutor și ne pune la dispoziție mai multe produse cosmetice pentru tenul cu probleme.

Care sunt cele mai întâlnite probleme ale tenului?

Porii dilatați

Nu știu cum sunt altele sau alții, însă eu am un ten problematic de când mă știu. Am tot sperat, că odată cu înaintarea în vârstă să scap de micile probleme ale tenului. Dar, ce credeți? Bineînțeles, că nu am scăpat. De aceea pentru problema porilor dilatați folosesc o cremă pentru pori dilatați. această cremă mă ajută să țin problema sub control și să previn apariția altor probleme ale tenului. Buba este că tenul cu pori dilatați este perfect pentru apariția coșurilor și a punctelor negre. Normal, că mă confrunt și cu aceste probleme, însă mai cu măsură de când folosesc această cremă.

Punctele negre

Bineînțeles, fie că esti adolescent sau ai trecut de 35 de ani, punctele negre nu te ocolesc. Păi, de ce ar face-o? Ele vor să fie corecte cu toată lumea, nu? :)) Multe persoane nu dau atenție punctelor negre, însă ele sunt foarte enervante și de asemenea cu timpul pot provoca daune serioase tenului. Adolescenții mai au și ,,licărul nebun,, de a le ,,ciuguli,, ca pe coșuri și mai rău fac. Acestea devin surse de microbi și se transformă în bube, ca mai apoi să lase semne pe față. Pentru a le îndepărta trebuie șă curățăm bine tenul și să folosim săptămânal o mască pentru puncte negre.

Cearcănele

Ei și am ajuns, la cearcăne. Nu aveam cum să sar peste această problemă a tenului. Odată cu trecerea anilor ( spre necazul meu, că îmbătrânesc 😀 ) cearcănele își fac simțită prezența tot mai mult. Am trecut de faza cu o lingura rece pusă dimineața sau felii de castravete. Astea nu mai merg, așa că am trecut la produse cosmetice destinate acestei probleme. Nu vă faceți iluzii că o să scăpați de cearcăne, nu. Însă cu siguranța o să vedeți ameliorări. Folosesc cu regularitate o cremă anticearcăne și pot să spun că sunt destul de mulțumită de rezultate. Pe lângă crema anticearcăne încerc să îmi îngrijesc tenul cu cosmetice adecvate tenului meu, să mă odihnesc suficient și să am o dietă echilibrată.

Voi aveți probleme cu tenul?

Ce produse folosiți împotriva acestor probleme ale tenului?

4 thoughts on “Cosmetice pentru tenul cu probleme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares