Vichy Dercos Energising-șampon fortifiant împotriva căderii părului

Astăzi vreau să vă vorbesc despre noua mea achiziție în materie de șampoane. Vichy Dercos Energising – șampon fortifiant împotriva căderii părului este ultimul produs achiziționat pentru păr. L-am luat în urmă cu 2 luni de pe Notino.ro , dar sunt cam 6 săptămâni de când îl folosesc cu regularitate. Dacă sunt mulțumită de el sau nu o să aflați astăzi. Însă înainte de asta vin și cu o veste bună.

Până pe 1 septembrie Notino are o campanie specială pentru voi, așa că nu trebuie să ratați această oportunitate. Fiți întotdeauna în siguranță! Nu pierdeți șansa de a obține kit-ul nostru SOS, doar acum la cumpărăturile minime de 190 RON! Bucurați-vă acum de cadoul perfect care vă oferă încredere deplină.

Ce promite Vichy Dercos Energising?

Vichy Dercos Energising are în compoziția sa Aminexil, o moleculă care acționează împotriva căderii părului.Cum așa? Acesta funcșionează împotriva înghețării capsulei de colagen, păstrează suplețea și elasticitatea țesuturilor care înconjoară rădăcina firului de păr. Deci … este un șampon fortifiant care previne pierderea podoabei capilare. De asemenea el promote să facă firul de păr mai gros, mai rezistent și mai sănătos.

Părerile mele despre experiența cu Vichy Dercos Energising

În primul rând mi-au plăcut ambalajul și recipientul șamponului. Eu sunt mai zurli și chestia cu amblajele pe mine mă sâcâie puțin, de multe ori iau produse numai pentru că îmi plac ambalajele 🙂 Și aici am avut culorile mele preferate, roșu și alb 😀 ..poate nu știați, dar sunt și dinamovistă ( doar așa cu numele, că la fotbal sunt zero :)) )

Dar, pe lângă astea am avut ceva emoții pentru eficiența lui. Citisem review-uri și majoritatea clienților aveau rezulatte dupa 2-3-5 utilizări, la mine nimic. Hmm, bineînțeles că nu am renunțat, am continuat utilizarea lui și dupa 3 săptămâni am început să văd îmbunătățiri asupra podoabei capilare. Numărul firelor de păr a început să se diminueze considerabil, părul să fie mai sănătos și mătăsos.

Mă temeam, că părul se va îngrășa mai repede decât înainte, așa cum citisem la alte utilizatoare ale șamponului. Din fericire, la mine chiar nu a provocat asta, din contră. Pe lângă faptul că nu mi se mai îngrașă părul repede am remarcat și un plus de volum la el. După fiecare spălare părul meu devine și mai sănătos și mai strălucitor.

Mă bucur foarte mult că nu conține parabeni și este hipoalergenic. Îmi place de asemenea, că are și un parfum discret. Nu necesită mult produs la o spălare, dar trebuie respectate indicațiile de utilizare pentru a obține rezultatele promise.

Aaaaa … uitasem să vă spun încă o chestie 🙂 Nu știu dacă o fi numai la mine, dar în primele 2 săptămâni mi-a făcut mătreață. Apoi totul a revenit la normal. Na, am spus să vă spun și asta ca nu cumva să vă speriați și să renunțați la el, cum voiam să fac și eu 😀

Cred că v-ați dat deja seama, dacă sunt mulțumită sau nu de Vichy Dercos Energising. dacă nu, o să vă spun acum: Daaa, sunt foarte mulțumită de efectele lui de până acum. Nu, nu a stopat căderea părului în totalitate ( deocamdată) , dar cu siguranță o va face. O să vă țin la curent cu evoluția podoabei mele capilare după mai multe săptămâni de utilizare.

Voi ați încercat Vichy Dercos Energising -șampon fortifiant împotriva căderii părului?

Ați obținut rezultatele promise sau nu?


14 thoughts on “Vichy Dercos Energising-șampon fortifiant împotriva căderii părului

  1. Sotul meu are dermatita seboreica si a scapat cu ajutorul samponului Vichy dercos varianta verde. Este excelenta. Am sa incerc si pentru mine varianta asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares