Saga Cuceritorului: Acum mă înalț de Kiersten White

În momentul de față, statul în casă, ne face să ne ocupăm de multe chestiuni pentru care nu aveam timp. Încerc pe cât posibil să păstrez un ritm al activităților. Activitățile zilnice pe care le făceam și înainte, timp petrecut cu puștii mei, lectură, scris pe blog , etc …. toate astea mă fac să sper la o normalitate cât mai rapidă. Deși, am citit de ceva vreme al doilea volum din Saga Cuceritorului: Acum mă înalț de Kiersten White, nu am reușit să-i fac recenzia. Nici nu vreau să lipsească de pe blog, așa că azi avem recenzia. În zilele următoare o să fac și recenzia celui de-al treilea volum. pentru că am terminat din vară această sagă minunată.

Titlu – Saga Cuceritorului: Acum mă înalț

Autor: Kiersten White

Editura: Corint

Aparitie: 2018

Nr de pagini: 480

O găsiți la Editura Corint

Mi-a plăcut foarte mult primul volum Saga Cuceritorului: Și mă întunec de Kiersten White și nu puteam să rămân fără a afla ce mai fac eroii mei. Deciziile luate la sfârșitul primului volum m-au îndurerat pe o parte, însă pe cealaltă m-au bucurat. Lada decide să-și urmeze destinul, chiar dacă trebuie să renunțe la cei doi bărbați pe care-i iubește cel mai mult pe lume. Întoarcerea în Valahia nu este ceea ce spera Lada, însă nu își abandonează țelul. Împreună cu oamenii ei loiali continuă să mărșăluiască prin țară și pedepsindu-i pe cei care îi ies în cale. Cu toate astea ea realizează că ar fi avut mai multe șanse la tron, dacă Radu i-ar fi fost alături. El era cel care reușea prin vorbe dulci să-i facă pe oameni să-l asculte, dar el a preferat să rămână alături de Mehmed.

Lada este o luptătoare și nimic nu o împiedică să spere că într-o zi va deveni prințul Valahiei. Se vede nevoită să facă diferite alianțe, unele sunt destul de periculoase, iar altele nu-i aduc niciun beneficiu. Gândul la Mehmed și Radu nu-i dau pace, însă vine timpul când și ei o vor trăda. Această constatare îi va rupe sufletul, dar cu toate astea ea merge mai departe, alături de oamenii ei. Unii își pierd viețile, însă și noi recruți se adaugă micii armate de ieniceri, ba și un vechi prieten al Ladei.

Între timp, Mehmed și Radu își urmează țelurile. Mehmed își dorește cu ardoare să cucerească Constantinopolul, iar Radu să-i câștige dragostea sultanului. Deciziile pe care amândoi le iau, vor schimba viețiile a mii de oameni. Cucerirea Constantinopolului este pregătită în cele mai mici detalii, iar Radu acceptă să-i facă jocul lui Mehmed. Odată ajunși în inima Constantinopolului, Radu și soția lui, se pricep de minune să păcălească oamenii locului. Totodată ei încep să iubească acest oraș.

Vor reuși Lada și Mehmed să-și atingă țelurile?

Cum se va sfârși volumul al doilea din Saga Cuceritorului: Acum mă înalț ?

8 thoughts on “Saga Cuceritorului: Acum mă înalț de Kiersten White

  1. Nu am citit nicio carte scrisă de această autoare, dar pare tentantă . Mi-ar plăcea să o citesc!
    Acum mai am vreo 65 de cărți necitite, timp să am!❤???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares