Drogherie pe Notino?

Ultima perioada a fost destul de incomodă. Nu, că m-aș plictisi cu statul ăsta acasă, ci că nu pot să mă plimb atunci când am chef. Să vizitez pe cineva drag sau să mă vizitez cineva. Sper că toată nebunia asta cu Coronavirus să treacă repede și să revenim la normalitate. Până atunci nu avem decât să ne protejăm cât mai bine și să păstram distanța de ceilalți. Astăzi vreau să vă povestesc despre faptul, că avem drogherie pe Notino. M-am bucurat nespus când am găsit această categorie, dar și produse pe care până acum nu le găseam pe site. Despre ce vorbim întruna zilele astea? Despre îngrijire și igienă, nu? Tot despre asta vreau să vă vorbesc și eu. Mai degrabă să vă recomand 2 produse pe care le folosesc și de care sunt mulțumită.

Igiena mâinilor – Dove Purely Pampering Shea Butter

Cea mai importantă etapă din îngrijire este spălatul mâinilor. Indiferent că există virusul covid-19 sau nu, spălatul pe mâini trebuie să facă parte din igiena noastră. Da, e adevărat că acum exagerăm un pic cu spălatul pe mâini de teama virusului, însă și după ce trece nebunia asta trebuie să continuăm să avem grijă de igienă. Pielea mâinilor mele este destul de delicată și de-a lungul timpului am încercat diverse săpunuri. Și cel care mi-a fost cel mai drag și confortabil este săpunul lichid Dove. În acest săpun lichid am găsit exact ce îmi trebuia: să curețe eficient, să hidrateze și să aibă efect de durată. Dove Purely Pampering Shea Butter este preferatul meu, însă pe site găsiți mai multe arome. De cele mai multe ori aleg să iau rezervă pentru că păstrez ambalajele săpunurilor și le reîncarc.

Igiena dentară – Colgate Plax Ice Splash

La fel de importantă că igiena mâinilor este și igiena dentară. Cu siguranță nimeni nu-și dorește să aibă o dantură pe care s-o ascundă și să nu poate zâmbi din tot sufletul. Pentru asta trebuie să ne spălăm de 2 ori, cel puțin, pe dinți și să folosim apa de gură, ața dentară, etc. Îin ultimul timp am folosit o pastă de dinți de la Curaprox (pe care acum am găsit-o și în drogherie pe Notino) , apoi apa de gură Colgate Plax Ice Spalsh. Într-o combinație de branduri și produse dantura mea a început să arate mai bine. În același timp mă bucur că pot găsi produsele aici în drogherie pe Notino și nu mai trebuie să merg la supermarket.

igienă dentară

Parfumuri noi pe Notino

De fiecare dată când plasez o comandă pe Notino nu mă pot abține să nu ,,dau o mică raită,, și prin categoria Parfum. Eiii, de data asta am văzut ceva noutăți la parfumuri și tare curioasă sunt de ele. Cel care mi-a stârnit curiozitatea este Armani In Love With You Freeze . Pentru că mai este atât de puțin până la ziua mea de naștere, sper, că acest articol să-l ajute pe soțul meu să-mi ofere un cadou pe care mi-l doresc. Așa-i că nu am fost foarte subtilă? Ha, ha, ha …. așa știu sigur, că primesc ce îmi doresc 🙂

9 thoughts on “Drogherie pe Notino?

  1. E bine de stiut.
    Sincer, chiar caut sa imi iau un parfum, iar site-ul de pe care imi comandam nu mai livreaza in Ro :(, asa ca voi arunca o privire.

  2. Eu am luat ultima data produse pentru sprancene de la ei deoarece cosmeticeana mea a plecat in SUA de cand cu pandemia. 🙂 Si acum imi sta gandul la un parfum Armani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares