Am testat GLISS Color de la Schwarzkopf

În luna martie am fost selectata de BUZZStore să testez noua vopsea de păr GLISS Color de la Schwarzkopf. N-am mai participat de multă vreme la vreuna dintre campanii pentru că nu am avut timp să mă înscriu la campaniie apărute. M-am bucurat foarte mult când mi-am văzut numele la participanți. Această campanie a fost destul de deosebită pentru că pentru prima dată, alături de mine două prietene au avut posibilitatea să testeze această nouă vopsea de păr.

Kit-ul pentru BUZZer conține:

 • 2 cutii vopsea GLISS Color 1-0
 • 2 cutii vopsea GLISS Color 4-68 pentru prima prietenă
 • 2 cutii vopsea GLISS Color 10-1 pentru a doua prietenă
 • 5 pliante publicitare

Produsele de colorare a părului de la Schwarzkopf nu-mi sunt deloc străine, dar această nouă vopsea GLISS Color a fost peste așteptările mele. V-am mai povestit despre o altă vopsea Schwarzkopf AICI. Inovația de la GLISS aduce o nouă dimensiune în colorarea părului. Părul va fi protejat încă din timpul vopsirii mulțumită formulei cu sistemul de îngrijire și colorare. Faptul că conține acid hialuronic acesta îi conferă îngrijire în timpul și după colorare. Acidul hialuronic este cunoscut pentru proprietățile sale hidratante, care nu numai că protejează părul de deterioare, dar îl și îngrijește corespunzător astfe încât să nu fie afectat în nciun fel de colorare.

Beneficiile asupra părului cu noua vopsea de păr GLISS Color:

 • acoperire totală
 • culoare intensă
 • menținerea culorii timp îndelungat
 • hidratare
 • protejarea părului în timpul și după vopsire

Părul degradat după vopsire va deveni istorie, dacă alegi noua vopsea permanentă GLISS Color de la Schwarzkopf. După vopsire părul tă va fi mai strălucitor și cu aspect sănătos. Ai posibilitatea de a alege din 20 de nuanțe disponibile. Acoperă perfect fiecare fir de păr și culoare se meține timp îndelungat.

Eu am folosit vopseaua de păr imediat ce am primit-o, iar rezultatul m-a încântat peste măsură. O culoare intensă, cu luciu extraordinar și aspect sănătos. Ador vopseaua de păr GLISS Color. Și prietenele mele au fost foarte încântate de rezultate obținute în urma vopsirii cu această vopsea minunată.

Ați încercat noua vopsea permanentă GLISS COlor de la Schawrzkopf?

7 thoughts on “Am testat GLISS Color de la Schwarzkopf

 1. Îmi place cum arată părul după vopsire, e sănătos și lucios!???
  Eu folosesc Palette.

 2. Ma interesează și pe mn dacă miroase urat?! Eu am alergie, este cu amoniac sau fără? Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares