Lifting Vegetal de la Yves Rocher

Dacă în urmă cu ceva ani nu prea aveam o rutină fermă de îngrijire a tenului, acum lucrurile s-au schimbat. Anii au trecut, tenul meu a suferit multe modificări de la trecerea anilor, de la poluare , stres și altele. Iar pentru a-mi păstra tenul cât mai frumos posibil și fără temutele riduri, păstrez o rutină foarte riguroasă. În fiecare seară și dimineață rutina mea constă în demachiere cu apă micelară, curățarea tenului cu un gel purificator, tonifiere, îngrijirea zonei ochilor și hidratarea tenului. Produsele sunt diverse, pentru că folosesc produse diferite pentru îngrijirea tenului seara și dimineața. Astăzi vreau să vă vorbesc despre 3 produse Lifting Vegetal de la Yves Rocher pe care le folosesc cu regularitate.

Lifting Vegetal: Cremă de zi cu efect de lifting

Crema de zi cu efect de lifting este recomandată pentru tenul matur. Cred că pot spune deja, că fac parte din această categorie 😀 Ridurile au început să-și facă simțită prezența, bine cele de expresie, dar nici pe astea nu le vreau. Iar pentru a le minimaliza folosesc cu regularitate crema de zi cu efect de lifting din noua gamă Lifting Vegetal de la Yves Rocher. Îmi plac cu atât mai mult produsele Yves Rocher că sunt prietenoase cu tenul, dar și cu natura.

Am deja o lună de zile de când folosesc cele 3 produse Lifting Vegetal și chiar sunt vizibile schimbările tenului meu. În fiecare zi descopăr un ten mai luminos, mai hidratat și cu riduri mai puțin vizibile. Soțul meu râdea la început fiindcă era sigur că nu o să se reducă ridurile, însă acum vrea și el să folosească produsele mele. Crema are o textură ușoară și se absoarbe rapid în piele fără să lase peliculă uleioasă. Toate astea mulțumită și faptului că conține peste 97% ingrediente de origine naturală. Este un produs vegan și nu conține ulei mineral.

Pentru că mai devreme v-am spus că produsele Yves Rocher sunt prietenoase și cu natura, de aceea vreau să vă spun și de ce. Recipientul cremei este unul foarte elegant, dar este din sticlă reciclabilă. Iar ambalajul este din carton provenit din păduri gestionate în mod durabil.

Ce schimbari aduce tenului crema cu efect de lifting:

❤ ridurile sunt reduse ( pe buneee)
❤ tenul este mai luminos
❤ conturul fetei este redefinit
❤ tenul isi recapata aspectul sanatos
❤ tenul este hidratat

Lifting Vegetal: Ser concentrat cu efect de lifting

Când am început să folosesc serul concentrat cu efect de lifting, am exagerat cu cantitatea de produs si daca atingeam fața mi se aduna zdrențerele de produs. Însă mi-am dat seama repede de unde această problemă și am redus considerabil cantitatea aplicată. Nu a mai fost nici o problemă. După ce acesta este absorbit complet în piele, las să treacă cam 15 minute și apoi aplic crema de noapte. Serul îl folosesc numai seara înainte de culcare. Pe timpul zilei simt că încarc tenul cu prea multe produse, dacă aș mai aplica și serul, pentru că folosesc și bb cream cu protecție solară. Ador pompița pentru dozarea produsului.

Lifting Vegetal: Cremă cu efect de lifting pentru zona ochilor

Cum vă spuneam și la început rutina mea de îngrijire a tenului este destul de riguroasă. Pe lângă crema pentru ten am început să folosesc și cremă specială pentru zona ochilor. Înainte nu credeam că ar fi vreo mare chestie, ținând cont că foloseam crema pentru ten. Însă mi-am schimbat părerea după ce am început să aplic această cremă dedicată zonei ochilor. De fapt, este un gel foarte hidratant care decongestionează pungile de sub ochi, atenuează ridurile de sub ochi, din colțul ochiului , dar oferă și fermitate pleoapei. Tubulețul are 14 ml, dar este o cantitatea destul de generoasă ținând cont că se aplică extrem de puțin produs.

Aceste minunății de produse le-am primit la evenimentul Danube Bloggers Meet de la Galați. Mă bucur enorm că le-am descoperit cu această ocazie, pentru că vor fi nelipsite din îngrijirea mea de acum înainte. Pentru mai multe noutăți, concursuri și reduceri îi găsiți pe Yves Rocher România și pe Instagram.

Voi ați folosit produse Yves Rocher?

Care sunt preferatele voastre de la Yves Rocher ?

10 thoughts on “Lifting Vegetal de la Yves Rocher

  1. Crema pentru ochii mi-a atras atenția, deși și celelalte produse au din ce văd eu multe beneficii.

  2. Crema pentru ochi mi-a atras atenția, deși și celelate produse au o mulțime de avantaje!!

  3. Vai ce imi place ambalajul acestor produse!Sigur sunt foarte bune!Nu stiam ca serul se aplica seara pe ten,eu mi.l aplicam si ziua!Uite,am mai aflat ceva!?

  4. Am auzit ca sunt produse minunate! Sa Ie folosesti cu placere draga mea! Multumim frumos pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares