PellAmar – un brand românesc cu produse de calitate

Îngrijirea tenului și a corpului sunt subiecte despre care putem vorbi la nesfârșit. La fel și despre produsele pe care le folosim pentru îngrijire. Despre PellAmar v-am mai povestit de câteva ori în ultimii 2 ani. Am folosit de la ei câteva produse foarte faine, dedicate în special problemelor acneice. Și spre norocul meu, aceste probleme au dispărut. M-am bucurat foarte mult când au acceptat propunerea mea de colaborare pentru evenimentul Danube Bloggers Meet de la Galați. Ei pe lângă faptul că ne-au oferit un goodiebag, au trimis și un reprezentant la eveniment.

Simona – reprezentant PellAmar ( dreapta, tinuta Black )

Simona – Reprezentanta PellAmar

Simona- Reprezentanta PellAmar prezentă la eveniment a fost o tipă tare drăguță din toate punctele de vedere. Am colaborat foarte bine și am fost extrem de mulțumită de prestația ei. A venit pregătită pentru o mică prezentare și pentru a ne oferi mai multe informații despre brandul PellAmar. Am aflat mai multe despre istoria brandului, cum a luat naștere și unde își are sediul în prezent. Cine și de ce a făcut demersurile necesare pentru a crea acest brand cu produse românești. Filmulețul prezentat îl știam de la tv din cadrul unei emisiuni, dar l-am revizionat cu mult interes.

După terminarea clipului despre PellAmar, am trecut la curiozități și la testat noile sortimete de produse PellAmar. Simona ne-a prezentat pe rând fiecare produs și ne-a oferit posibilitatea să le și testăm pe loc. Am fost tare surprinsă să descopăr că au foarte multe produse noi lansate. A folosit și eu câteva produse, însă acum am avut posibilitatea să le pot vedea, mirosi, simți textura, etc Mi-am făcut și o mică listuță cu ce produse mi-au plăcut din cele prezentate. Una peste alta, prezența Simonei a fost extraordinară.

Conținut goodiebag PellAmar

 • Sare de baie
 • Gel peeling BioActiv S Acne
 • Pasta de dinți cu menta fară fluor
 • Pasta de dinți cu anason fară fluor
 • Mostra Crema Hidratantă antirid
 • Mostra Crema Echilibrantă
 • Un carnețel și un pix

Sarea de baie PellAmar

Goodiebag-ul PellAmar a fost destul de bogat și am fost foarte încântată de ce a conținut. Vă spuneam că am folsoit câteva produse de la ei și acum noutatea a fost sarea de baie PellAmar. Și surpriza a fost mai mare când am descoperit că în borcanul din plastic, sarea de baie nu era vrac, ci frumos aranjată în săculeți de hârtie. Conținutul de sare de baie PellAmar a fost dozat pentru 1-2 utilizări în funcție de preferințele fiecăreia. Destul de interesant acest concept, și nu l-am mai întâlnit pâbă acum la vreun alt brand.

EXTRACT PELL AMAR – acţionează ca un generator de energie pentru piele – conţinut bogat de săruri minerale ce ajută la refacerea rezervei energetice a pielii stresate, are efect de lungă durată în hidratarea epidermei care îşi recapătă aspectul sănătos, devine luminoasă şi fermă, concentrează toate proprietăţile benefice ale soluţiei saline din care provine.

SARE – un aditiv unic în conceptul SPA, bazat pe simbolurile spirituale şi culturale – contribuie la menţinerea echilibrului hidric la nivelul pielii, are proprietăţi antibacteriene.

Gel peeling BioActiv S Acne

Gelul peeling BioActiv S Acne este preferatul meu de când l-am descoperit în urmă cu doi ani. L-am folsoit foarte des și l-am recumpărat de câteva ori în acești ani. M-am bucurat foarte mult când l-am descoperit în goodiebag pentru că cel pe care îl aveam era pe terminare. Mai multe despre el v-am povestit în acest articol. Produsele din această gamă m-au ajutat foarte mult. Ceea ce am remarcat este că în perioada mai delicată a lunii ( doamnele știu despre ce vorbesc) îmi mai apar coșuri, dar nu pe ten, ci pe umeri și zona cefei. Aceste coșuri îmi apăreau de obicei pe față, dar de când am folosit produsele PellAmar și-au mutat locația. Însă, zilele trecute m-am gândit ca în perioada delicată să reiau aplicarea produselor pentru acnee, pe umeri și zona cefei.

Mostre de cremă și pastă de dinți PellAmar

Am primit și două mostre de pastă de dinți PellAmar și două mostre de creme pentru față. Despre pasta de dinți deja v-am povestit în acest articol . Iar despre cele două mostre de cremă vă pot spune că mi-au plăcut că au fost rapid absorbite de piele, mi-au lăsat pielea hidratată și luminoasă. Cam atât pot spune despre aceste mostre, pentru ca să-mi fac o părere reală trebuie să folsoesc cremele respective pentru o perioadă de timp.

Ați încercat produsele românești PellAmar? Știați de acest brand românesc de renume în industria cosmeticelor?

13 thoughts on “PellAmar – un brand românesc cu produse de calitate

 1. Am auzit despre acest brend ,dar nu am folosit niciun produs .
  Ma bucur că sunt eficiente pentru problemele pielii, mai ales acneea,cu care și eu mă confrunt încă din adolescență pe față și pe spate.
  Să le folositi sănătoasă!

 2. Nu am folosit nimic de la acest brand ,dar cred că au produse bune ,îmi place mult cum arată sarea de baie ! Să le folosești cu drag în continuare !

 3. Pasta de dinți mi-a atras atenția, de mult caut o pastă de dinți fără fluor cu mentă, și celelalte produse văd că au multe beneficii.Mă bucur că ai avut ocazia să participi la un eveniment așa frumos!😍😍

 4. Am comandat Crema pentru articulatii si Gel terapeutic. Astept sa ajunga produsele. Am totala incredere in eficienta lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares