Alege produse cosmetice românești de la GreenLab Cosmetics

În urmă cu vreo doi ani am descoperit produsele românești GreenLab Cosmetics. Atunci am folosit apa micelară și crema de zi cu celule stem. Pentru mine produsele au fost o surpriză foarte plăcută pentru că tenul meu s-a împăcat foarte bine cu ele. Spre bucuria mea am avut posibilitatea să testez toate produsele lor.

Nu vă speriați, deocamdată au numai 4 produse : apă micelară, lapte demachiant, cremă de zi și cremă de noapte. Și toate sunt excelente. Aceste produse despre care vă povestesc astăzi le-am primit la Danube Bloggers Meet de la Galati unde GreenLab Cosmetics a fost unul dintre sponsorii evenimentului.

Probabil vă întrebați de ce au numai patru produse, și eu m-am întrebat asta la început. Apoi am înțeles și de ce. GreenLab Cosmetics nu pune preț pe cantitate, ci pe calitate. Produsele propuse de ei sunt de înaltă calitate, fabricate în România cu mult drag, dăruire și profesionalism, concepute special pentru a răspunde nevoilor deramtologice.

Toată atenția este îndreptată către alegerea celor mai bune și naturale ingrediente astfel încât rezultatele să fie optime. După atât de multe schimbări prin care trecem, trebuie să fim mult mai atenți la ce fel de produse folosim și să citim cu atenție ingredientele de pe etichete. În acest sens GreenLab Cosmetics au dorit să ofere produse de calitate și cu ingrediente prietenoase cu pielea.

Apa micelară pentru ten sensibil GreenLab

Despre apa micelară cu Alantoină v-am povestit deja AICI și nu are rost să mai reiau. Este același produs minunat pe care îl cunosc și folosesc de atâta timp. De data asta cantitatea ambalajului diferă pentru că este mult mai mare. O cantitate generoasă și care este îndeajuns pentru multe utilizări.

Produsul nu conține: materii prime provenite din uleiuri minerale, parafine sau vaselină sintetică, aditivi și parfumuri sintetice, coloranți sau agenți de conservare sintetici.

Cremă de noapte intens nutritivă și reparatoare

În primul rând vreau să vă spun că sunt foarte încântată de recipientul și de sistemul de dozare al cremei de noapte Pure Stem. Dozarea se face igienic, rapid, ușor și fără să pierd produs mulțumită pompiței speciale.

Crema de noapte intens nutritivă și reparatoare conține PhytoCellTec ™ Alp Rose , Resveratrol, Alantoina, Ulei din samburi de struguri si Vitamina E. Mulțumită acestor ingrediente crema stimulează procesele naturale de refacere a pielii și protejează eficient împotriva radicalilor liberi. Totodată are și rolul de a repara pielea și de a controla refacerea de celule stem epidermice.

Aplicată cu regularitate crema de noapte intensiv nutritivă și reparatoare va estompa ridurile, va hidrata tenul și va lăsa pielea netedă și catifelată. Dimineața tenul va arăta mult mai luminos și sănătos.

Dacă v-am stârnit interesul pentru produsele GreenLab Cosmetics le puteți achiziționa atât de pe site cât și din Drogeriile DM.

14 thoughts on “Alege produse cosmetice românești de la GreenLab Cosmetics

  1. Știu că prima oară am fost neîncrezătoare pentru că nu mai încercasem produse românești din această gamă, dar după folosire mi-am dat seama că sunt foarte bune.

  2. Nu am folosit aceste produse, dar cred că sunt foarte bune ,după ce m-am
    uitat la ingrediente. Stiu ca alantoina este substanța care se gaseste la o specie de melc,-ajutându-l pe acesta sa se regenereze- este utilizata la prepararea cremelor.
    Am folosit o astfel de cremă în 2004,din pacate nu-mi amintesc cum se numea firma ,si ulterior nu au mai fabricat-o,era bună pentru petele pigmentare.

  3. Tu ai realizat fotografiile? Sunt tare frumoase. Florile din fundal (chiar daca artificiale), dau o nota aparte intregului material. Frumos. Bravo

  4. Nu am avut ocazia de-a încerca aceste produse din descrierea ta par produse foarte bune, să le folosești cu mare drag in continuare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares