Loncolor – grijă pentru părul tău

Luna trecută am testat vopseaua de păr fără amoniac Loncolor Expert Oil Fusion. Produsele de la Loncolor nu-mi sunt deloc străine, ci le folosesc de foarte mulți ani. Un articol despre o altă gamă găsiți aici. De când mă știu m-am vopsit aproape întotdeauna acasă, singură, foarte rar am mers la salon. Fac asta pentru că părul meu este foarte rar și în 15 minute mă vopsesc singură, fără prea mult efort. În această perioadă, când toate saloanele sunt închise, pentru mine vopsitul acasă a fost o joacă de copii. Nu știu ce au făcut doamnele sau domnișoarele dependente de vopsitul la salon. Loncolor – grijă pentru părul tău. La Danube Bloggers Meet am primit un goodiebag foarte generos de la Loncolor.

Goodiebag Loncolor

  • Loncolor Expert Oil Fusion nuanța 1.9 Negru-Albăstrui
  • Loncolor Expert HempStyle nuanța 1.9 Negru-Albăstrui
  • Loncolor Expert Color&Freshness șampon pentru păr vopsit
  • Loncolor Expert Color&Protect masca pentru păr vopsit
  • Loncolor Expert Intense Color Protect ulei pentru păr vopsit

Loncolor Expert Oil Fusion nuanța 1.9 Negru – Albăstrui

Când am primit produsele eram deja vopsită și am mai amânat un pic momentul. Însă înainte de Paște, chiar dacă am stat acasa, am vrut să-mi reîmprospătez culoare așa că am optat pentru Loncolor Expert Oil Fusion nuanța 1.9 Negru – Albăstrui. Mi-am pregătit vasul special pentru vopsea și pelerina. În cutiuța am găsit: vopseaua, oxidant cremă, un pliculeț cu mix de uleiuri pentru adăugat în vopsea, o mască cu ulei de argan pentru după vopsire, mănuși de unică folosință și instrucțiuni de utilizare. Noutatea din acest pachet a fost mixul de uleiuri pentru a-l amesteca în vopsea. Aplicarea a fost destul de ușoară, mulțumită texturii care nu curge. Eu sunt foarte mulțumită de această vopsea, iar acum după o lună de la vopsire părul meu arată impecabil. Culoare intensă și păr sănătos.

Produse de îngrijire a părului vopsit Loncolor Expert Color

Pe lângă cele două cutii de vopsea Loncolor, am mai primit și întreaga gamă de produse pentru îngrijirea părului vopsit: Loncolor Expert Color. Pentru că părul meu este foarte pretențios schimbarea șamponului mi-ar fi creat probleme, așa că nu l-am folosit. Șamponul va fi oferit unei cititoare a blogului. Însă săptămânal folosesc masca pentru păr vopsit și uleiul pentru protecția culorii.

Loncolor- produse de îngrijire a părului vopsit

Voi ce produse Loncolor folosiți?

Sunteți mulțumite de produsele de îngrijire a părului sau de vopseaua de păr?

Loncolor – grijă pentru părul tău

După o lună de la vopsirea cu Loncolor Expert Oil Fusion

5 thoughts on “Loncolor – grijă pentru părul tău

  1. Nu am avut curajul să-mi vopsesc părul până acum, dar visez de mult la un negru sclipitor.Îmi place cum îți stă ție💞Negrul de avantajează!

  2. A iesit superba culoarea 🙂 Stralucirea este acel wow ce il caut si eu. Pana acum am folosit alta vopsea, dar ma gandesc ca as putea incerca si aceasta vopsea sa vad cum se prinde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares