Wibo – produse cosmetice accesibile

Cărei doamne sau domnișoare nu-i plac produsele cosmetice sau de make-up? Eu una cel puțin, deși am foarte multe produse, nu spun niciodată nu unui produs de make-up. Valentino Cosmetics a fost unul dintre sponsorii care au ales să ne susțină cu cadouri la Danube Bloggers Meet. În goodiebag-ul de la ei am găsit patru produse Wibo: un creion pentru ochi, un gloss pentru volum, un fard de obraz și un tratament de unghii. Așadar, astăzi vorbim despre Wibo – produse cosmetice accesibile.

Valentino Cosmetics comercializează produse cosmetice de la branduri apreciate de multă lume. De la ei am încercat și alte produse, însă de la Wibo este pentru prima dată când testez ceva. Curiozitatea m-a împins să aflu mai multe informații despre brand, dar și ce alte produse mai au în portofoliu. Uite așa am aflat că Wibo este un brand polonez de cosmetică decorativă de înaltă calitate și care oferă prețuri accesibile produselor sale. Au o gamă variată de produse de make-up și ojă.

Wibo – Spicy Gloss pentru volum

De multe ori produsele de make-up de calitate bună sunt destul de scumpicele, însă Wibo ne oferă calitate la prețuri accesibile. Acest lucru este pe placul doamnelor care aleg produsele lor. Am observat că sunt destul de apreciate și lăudate. Acum mă pot alătura și eu acestor doamne mulțumite, pentru că produsele pe care le-am testat mi-au plăcut foarte mult.

Gloss-ul Spicy de la Wibo mi-a atras rapid atenția. De fel nu port gloss pe buze, însă acesta este pe placul meu. Efectul de volum este ușor vizibil și chiar interesant. Sincer, nu am încercat astfel de gloss și nu prea credeam în efectul lui. La prima aplicare, după câteva secunde am început să simt mici înțepături, nu deranjante, nu. După câteva minute a dispărut acea senzație și buzele chiar păreau mai pline. În plus are o nuanță plăcută, trandafirie și cu puțin sclipici.

Wibo – creion pentru ochi

Conturarea ochilor îmi place foarte mult și aproape întotdeauna îmi conturez ochii. Uneori folosesc tuș, alteori creion pentru ochi. Creionul pentru ochi Wibo este pe placul meu pentru că este cremos, este foarte pigmentat și rezistent. Un alt atu este faptul că ne oferă și ascuțitoare. Capacul creionului are încorporată ă mini ascuțitoare perfectă pentru a ascuți creionul ori de câte ori este nevoie. Vârful se face atât de ascuțit încât îmi contrez mai bine ochii decât cu tuș.

Wibo – fard de obraz Ecstasy

Până anul acesta nu am folsoit fard de obraz, însă de curând mi-am schimbat obiceiul. De fel când am emoții tenul meu capătă o culoare destul de roșie și de aceea credeam că nu mai am nevoie și de fard de obraz. Întotdeauna încercam să acopăr roșeața din obraji cu fond de ten. Însă am observat că un strop de fard poate schimba cu adevărat trăsăturile feței. Încă nu folosesc foarte mult, dar un pic nu strică.

Fardul de obraz Ecstasy de la Wibo este foarte delicat și elegant. Într-o cutiuță mică care se închide bine și este prevăzută cu oglindă. Fardul se aplică frumos și nu este foarte prăfos.

Wibo – tratament cu calciu pentru unghii

Momentan nu am folosit încă acest tratament pentru că am tot avut unghiile cu gel sau cu ojă semipermanentă. Însă zilele acestea mi-am dat jos oja și o să trebuiască să le ofer unghiuțelor puțin răsfăț cu acest tratament cu calciu și lapte. O să vă țin la curent cu ce rezultate obțin. Pentru mai multe informații , noutăți și produse urmăriți și pagina de facebook Wibo Cosmetics România.

Wibo – produse cosmetice accesibile

Voi ați încercat produsele Wibo?

Cum vi s-au părut și ce anume ați folosit?

9 thoughts on “Wibo – produse cosmetice accesibile

 1. Am o singură oja de la Wibo dar o sa-mi mai cumpăr îmi plac foarte mult produsele pe care le-ai primit, să le folosești cu mare drag in continuare ♥️🤗

 2. Mă atrage tratamentul de unghii cu calciu, dar și creionul cu ascuțitoare.Chiar nu știam de ele.Îmi place nuanța gloss-ului, cel pe care îl folosesc eu este mai deschis..și îmi doresc ceva mai roz😍🤗

 3. Produsele foarte bune la prețuri accesibile sunt ,din pacate, rare.
  Ma tentează rujul lichid care oferă volum,mai ales că e și sidefat!💋
  Am încercat multe creioane de ochi care trebuiau să fie rezistente,dar după 3 -4 ore începeau să se întindă.
  Fard de obraz folosesc rar,ca nu mă pricep să-l aplic.
  Cred că orice doamna își răsfață unghiile din cand in când cu un tratament bun!👍❤
  Multumim pentru recomandări!💐

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares