Surprize pentru copii de la Smyk

Nici nu am simțit cu adevărat această primăvară. Nu știu, când a trecut. Izolarea mi-a furat bucuria venirii primăverii. Însă sper că o să mă pot bucura de vară așa cum trebuie. Mai sunt câteva zile și în mod oficial vine vara, dar totodată 1 iunie este și Ziua Copilului. Ce surprize pentru copii ați pregătit? Dacă încă nu știți ce surprize să le pregătiți copiilor o să vă fac o recomandare: magazinul Smyk.

În luna martie Smyk ne-a fost sponsor în cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet. M-a bucurat acest lucru pentru că bucuria piticilor este întotdeauna fericirea mea. Cadoul lor a constat într-un ursulet de pluș și un kit de cristale. Ce pot să spun este că pe mine m-au nimerit la fix, ursulețul a devenit rapid cel ami bun prieten al fetiței și kitul a trecut în mâinile băiețelului.

SMYK All for kids reprezintă un lanț internațional, specializat în comercializarea de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și accesorii pentru copii de toate vârstele.

Toate jucăriile respectă cele mai înalte standarde de siguranță, iar cele pentru bebeluși au toate aprobările necesare.

Ursuleț de pluș

Ursulețul de pluș este o pufoșenie, iar Minola îl adoră. De când l-a primit se joacă mereu cu el. Ea are o pasiune pentru jucăriile de pluș și le poartă mereu după ea. A fost o adevărată bucurie când l-a descoperit pe ursuleț. Și nu doar atât , ea chiar l-a înrudit cu cățelușul pe care îl avea deja. Ei chiar seamănă și sunt prieteni buni, cum ar spune Minola.

Cum deja îl tot plimbă pe peste tot după ea, am fost nevoită să-l spăl de câteva ori, direct în mașina de spălat automată. Cu toate astea ursulețul este în stare perfectă, la fel de pufos și cu aceleși culori ca atunci când era nou. Un astfel de ursuleț este perfect pentru cadouri sau mici surprize pentru copii.

Cristal Kit

A doua surpriză din punguța de la Smyk a fost un crystal kit. Inițial m-am uitat ciudat la el, apoi m-am prins ce trebuie să facem. Bineînțeles, cu ajutorul meu a reușit Florin să facă câteva experimente. Activitatea a fost destul de interesantă și ne-a reușit oarecum experimentul. Nu am încercat decât 3 culori de cristale, așadar mai avem pentru noi experimente.

Nu-i așa că sunt foarte interesante jucăriile primite de la Smyk? Au fost adevărate surprize pentru copii și mă bucur că au fost pe placul lor. Nimci nu poate fi mai plăcut decât fericirea copiilor noștri. Cred că v-am dat o idee bună pentru mici cadouri de 1 Iunie pentru Ziua Copilului.

23 thoughts on “Surprize pentru copii de la Smyk

 1. La mulți ani copiilor dumneavoastră!
  Ursuleti din de plus avem și noi foarte mulți de diferite dimensiuni și culori.
  Cristale sunt o noutate, nu avem, dar în viitor cu siguranță îi voi cumpara Evelinei!
  Spor la joacă și activități. ?❤

 2. Cât de taree!Mulțumim pentru pont, astfel de joculețe dezvoltă creativitatea copiilor și interesul pentru știință.Copiii sunt fascinați de cristale și de pietre prețioase?

 3. La mulți ani tuturor copiilor!
  Vai, îmi plac atât de tare ursuleții ăștia, încât mi i-aș lua și eu!
  Foarte interesante și drăguțe jucăriile de la Smyk.

 4. E foarte interesant acest kit. Nici macar nu stiam ca exista asemenea produse pentru a face cristale. Cat despre ursulet,e foarte dragalas,chiar ai facut pereche 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares