În Lumea Lavandei

Astăzi vreau să vă arăt și să vă povestesc despre câteva produse cu lavandă. Mi-am adus aminte că nu v-am povestit despre produsele cu lavandă primite la Danube Bloggers Meet de la Lumea Lavandei. Și pentru că tot suntem în sezonul când lavanda este în floare, iar festivalurile dedicate lavandei sunt în toi, m-am gândit că v-ar ajuta să aflați mai multe informații despre produsele cu lavanda. Astfel aveți ocazia să va achiziționați chiar și de pe la festivaluri lavandă sau produs cu lavandă.

Lavanda este cunoscută din vremurile cele mai vechi și are proprietăți antiseptice și antiinflamatorii. Ea este folosită ca tratament medical împotriva anxietății, infecțiilor fungice, pentru vindecarea mai rapidă a rănilor și împotriva cădeerii părului. Pe lângă toate astea lavanda este benefică pentru depresii, indigestii, insomnii, amețeli, dureri de cap, stări de greață sau chiar și la entorse.

Lumea Lavandei cultivă două soiuri diferite de lavandă din cele 47 de soiuri cunoscute. Pentru a realiza produse de cea mai bună calitate extragerea uleiului cel mai pur de lavandă se face din soiul Sevastopolis ( Lavandula Angustifolia Seuthopolis). Pentru o acuratețe exactă că puritatea este în parametrii legali farmaceutici fiecare lot este testat în laborator. Iar pentru produsele de decorațiuni și aranjamente florale se cultivă soiul Hidcote (Lavandula Angustifolia Hidcote) pentru nuanța deosebită a florilor sale.M-au bucurat foarte mult aceste produse pentru că iubesc lavanda. Întotdeauna am în casă produse cu lavandă. Pe siteul Lumea Lavandei găsiți foarte multe produse cu lavandă: produse de îngrijire personală, ulei esențial de lavandă, produse medicinale din lavandă, produse ornamentale, odorizante și lumânări, decorațiuni evenimente, cadouri deosebite din lavandă și butași selecționați de lavandă.

În goodiebag-ul primit de la Lumea Lavandei am găsit patru produse:

-sare de baie,

– bilă efervescentă parfumată de baie,

– săpun

– odorizant auto

Bilă efervescentă parfumată de baie


După o zi stresantă, agitată și istovitoare, cu ajutorul unei bile efervescente de baie poți să te relaxezi complet. Este de ajuns o singură bilă efervescentă pentru ca corpul și minte să se detensioneze. Pe lângă faptul că ajută la relaxare această minunăție îți va lăsa pielea catifelată, hidratată și cu un parfum subtil.


Sare de baie din lavandă

Sarea de baie este numai cu ingrediente naturale pentru a oferi o baie liniștită și relaxantă. Mineralele regăsite în sare ( calciu, magneziu, potasiu, sodiu, etc ) și uleiul esențial de lavandă contribuie la relaxarea musculaturii și detensionare. O baie cu sare de baie din lavandă are foarte multe beneficii atât asupra corpului cât și a minții.


Săpun natural cu parfum de lavandă


Săpunul natural cu parfum de lavandă a fost o adevărată încântare pentru mâinile mele. Cu toata nebunia de Coronavirus spălatul mâinilor la orice pas a devenit ușor stresantă și nu prea plăcută pielii. Spălatul pe mâini exagerat de des îmi făcuse pielea mânilor foarte uscată. Folosind săpunul de lavandă am eliminat această problemă, pe lângă igienizare eficientă acesta a avut grijă și de hidratarea mâinilor.


Odorizant auto cu parfum de lavandă


Odorizantul auto cu parfum de lavandă este foarte bun. Mai bine de 3 săptămâni în mașina mea s-a simțit parfumul de lavandă. Eu l-am desfăcut și l-am lăsat cam jumătate în folie pentru a nu se simți foarte tare parfumul și să mă doară capul. Parfumul a fost eliberat treptat și s-a menținut destul de mult timp. Era o adevărată plăcere să conduc cu parfumul de lavandă, mă ajuta și să mă relaxez.

18 thoughts on “În Lumea Lavandei

  1. Iubesc lavanda, atât pentru miros, culoare, cât și pentru că o pot folosi că decoratiune și se pot prepară diverse cosmetice din ea!?

  2. Cu un astfel de set casa îți miroase toată a lavandă și mașina? eu zic că e perfect să-l dăruiești sau să-l cumperi pentru plăcerea proprie?Adevărată relaxare!!

  3. Mirosul de lavanda e unul dintre cele mai delicate si mai deosebite, mie imi place mult si daca gasesc astfel de produse cosmetice la raft, le iau fie chiar si numai pentru miros!

  4. Sunt speciale produsele tale sa le folosesti cu drag. Nu cred ca e cineva căreia sa nu i placa mirosul de lavanda’dar mai ales beneficiile acesteia. Si mie imi place.

  5. Lavanda are un miros deosebit, mi ar placea sa o am in orice ! Toate produsele tale sunt atragatoare, sa le folosesti cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares