Danube Bloggers Meet

Iată că abia astăzi am reușit să mă mai liniștesc un pic după toată agitația de sămbătă. Da, după Danube Bloggers Meet. Împreună cu Cătălina de la Porția de citit, Ramona de la Rokolla și Cristina de la Beauty with Criss am organizat acest eveniment pentru bloggerițele de beauty/fashion din zona Galați-Brăila. Dacă în ianuarie era vorba de o simplă întâlnire, pe parcurs am transformat această întâlnire într-un mega eveniment.

A fost mult de muncă, nici nu mi-aș fi putut închipui acest lucru, pentru că din afară pare simplu și doar te bucuri de niște produse. Însă din perspectiva organizatorului lucrurile nu mai sunt atât de simple. Au fost zile întregi de făcut liste cu posibilii colaboratori/sponsori, apoi zeci de emailuri sau mesaje trimise. Unii au răspuns, alții nu. Cu cei care au răspuns au fost alte zeci de emailuri prin care se stabileau detaliile astfel încât și noi, și ei să ne bucurăm de un parteneriat fructuos. Au apărut și mici încurcături, unii sponsori s-au făcut că plouă, deși acceptaseră inițial sau apărut alții pe ultimele sute de metri ( cu 2-3 zile înainte de eveniment 😀 ). Multă, multă muncă, însă și bucuriile au fost pe măsură.

Am plecat spre eveniment cu bucurie și cu mașina full de cutii având numai o parte din cadourile pentru fete, celelalte fiind și la restul organizatoarelor. După ce am ajuns la Gamberetti , a început nebunia. Celelalte organizatoare erau deja acolo și se ocupau de așezarea cadourilor pentru fiecare fată. Pe repede înainte am reușit să terminăm totul până au sosit toate fetele. Apoi a început distracția propriu-zisă. M-am bucurat de revederea cu fetele, dar am cunoscut și noi bloggerite ( Cătălina Lungu și Adriana Ivan ( care ne-a ajutat foarte mult cu afișul evenimentului, multumim din suflet :*) Mă bucur că v-am cunoscut fetelor. Am povestit, am râs, am făcut zeci de fotografii și ne-am simțit foarte bine. Chiar mi-a fost dor de o astfel de întâlnire cu fetele.

Danube Bloggers Meet a avut loc la Gamberetti, în Galați

Evenimentul Danube Bloggers Meet s-a desfășurat la Gamberetti, în Galați. Deși am avut ceva probleme să găsesc locația ( nefiind din Galați și necunoscând orașul) Gamberetti m-a cucerit de la primul vedere. O locație superbă, cu stil și mult bun gust. Noi am avut parte de mega intimitate pentru că eventul a avut loc la etajul restaurantului, unde ne-am bucurat și de o terasa spațioasă ( în special eu și Gabi 😀 , nu vă spun de ce :))) Eu am ales să îmi potolesc foamea cu o porție de pui în sos de ciuperci și orez turcesc. A fost deliciooooos. Nu vreau să-mi amintesc că îmi plouă-n gură 😀 Și m-am bucurat de câteva răcoritoare și un cappuccino excelent. Le mulțumesc pe această cale pentru ospitalitate și pentru că ne-au pus la dispoziție întreg etajul astfel încât să ne bucurăm pe deplin de întâlnirea cu fetele.

Simona – reprezentant PellAmar

Simona, reprezentanta brandului românesc PellAmar ne-a onorat cu prezența și ne-a oferit o mică prezentare a brandului. De asemenea ea a venit cu mai multe produse , din diverse categorii și astfel am putut afla mai multe informatii despre produsele PellAmar. Totodată, am avut șansa să testăm produsele prezentate de Simona. Folosesc de ceva vreme produsele PellAmar, însă acum am descoperit și alte produse care mi-ar fi necesare. Mi le-am notat 😉

Iuliana – reprezentant Farmasi

La eveniment au fost prezente și reprezentantele Farmasi. Au venit cu un stand de produse și ne-au fost alături tot evenimentul. Am avut șansa să testam alte produse Farmasi decât cele pe care le-am primit cadou, dar și să aflăm câteva informații despre brand. Doamnele au fost foarte drăguțte și s-au integrat perfect printre noi bloggerițele.

Cătălina Aron

O altă invitată specială a fost Cătălina Aron, care a dorit să ne cunoască și să ofere câteva premii în cadrul unei tombole. Deși, inițial știam de un premiu, ne-a făcut o surpriză și a oferit mai multe. N-am fost norocoasă, însă mă bucur tare mult pentru fetele care au câștigat.

Așa cum vă spuneam la început, pentru ca acest eveniment să fie așa frumos, a fost nevoie de multă muncă și lucru în echipă. Eu cred că ne-am descurcat destul de bine ținând cont că am reușit să unim 52 de sponsori minunați. Le mulțumesc tuturor pe această cale pentru sponsorizările acordate.Cu siguranță toate fetele sunt foarte încântate de cadourile primite și de acum va începe munca tuturor.

Printado, Beauty One, Drag de quilling,Green Lab, Recipiente Cosmetice, LONCOLOR, Nutrivita.ro, Nestlé, Yves Rocher, Jonzac, SaraTremo,Infinite Love, Life Care, Editura RAO, PellAmar Cosmetics, Perspirex, Debonaire, PR Avenue, Pick N Dazzle Romania, Famous Luxury Perfumes, Smart Protection, Farmasi, Nomasvello Braila, Nomasvello Mazepa Galati, Aron Catalina, Narah.ro, Mondelez Romania, Smyk, Sano, Lumea Lavandei, Eladerm, Accessories by Ioana Fodor, Corint Junior, Editura Casa, Libris.ro, Editura ALL, Faunus Plant, Colecții Dulci, Casuta cu flori, Ravensburger Romania, Graveaza Povestea Ta, Doctor Display, Confident, Apidava, Wibo Cosmetics România, VivaNatura, triodeluxe.ro, Grecostevia, Farmec , SaraFlowerDesign, Georgescu Oana, TeaTree

9 thoughts on “Danube Bloggers Meet

  1. Un eveniment foarte frumos! Ma bucur ca am fost impreuna la un astfel de eveniment! Clar fetele au muncit mult pentu ca toate aceste detalii sa iasa bine!

  2. Se pare ca a fost un eveniment frumos, alături de oameni minunați. Mi-ar fi plăcut și mie sa particip, dar din păcate locuiesc departe.
    Ai primit o mulțime de produse faine, aștept impresii după testare.

  3. Eu ma bucur tare mult ca am reusit sa dau o mana de ajutor si sa particip. Ne-am intalnit si am socializat pentru ca imi era tare dor. In plus, am plecat cu multe chestii dragute acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares