Anotimpul vrăjitoarei – Sabrina: Între Lumină și Întuneric, de Sarah Rees Brennan

Am fost tare curioasă în privința acestei cărți pentru că serialul este foarte apreciat. Din fericire încă nu l-am văzut și tind să cred că este de bine. Părerile sunt împărțite în privința cărții ținând cont de cei care deja au văzut serialul. Mie mi s-a părut o lectură foarte ușoară, liniștită și ușor antrenantă. După titlul cărții aveam mai multe așteptări, însă cartea este destul de lină, dar plăcută. Anotimpul vrăjitoarei – Sabrina: Între Lumină și Întuneric, de Sarah Rees Brennan este perfectă pentru o seară liniștită de relaxare.

Titlu: Anotimpul vrăjitoarei ( Sabrina: Între Lumină și Întuneric vol.1 )

Autor: Sarah Rees Brennan

Editura: Corint

Aparitie: 2020

Nr de pagini: 256

Sabrina Spellman a studiat magia alături de mătușile ei și viața i se va schimba odată cu împlinirea vârstei de 16 ani. Însă până atunci ea duce o viață obișnuită de muritoare. Merge încântată la liceul Baxter High alături de prietenii ei muritori Roz, Susie și Harvey Kinkle. Harvey este băiatul de care este îndrăgostită și speră că și el îi împărtășește sentimentele. Cum nu este sigură de acest lucru împreună cu vărul ei pun la cale o mică vrajă pentru a afla adevărul.

Nimic nu este ușor, iar pentru o asemenea vrajă Sabrina trebuie să meargă să culeagă o anumită plantă ( floare de nu-mă-uita ) din pădure. Cum vărul ei nu o poate însoți este nevoită sa meargă singură. Însă pădurea este plină de pericole și Sabrina este temătoare. În mica ei aventură întâlnește un spirit al fântânii care îndeplinește dorințe. Să se încreadă în el sau nu, să fie el cel care îi va îndeplini dorințe ascunse?

Uneori este bine să nu credem orice vedem sau auzim, însă de multe ori și riscul este cel care ne va duce către succes. Oare Sabrina va avea succes cu ce își dorește? Cum i se va schimba viața după această experiență?

Vă recomand și Sărutul trădării ( Cronicile celor rămași) de Mary E. Pearson pe care o găsiți la Editura Corint.

14 thoughts on “Anotimpul vrăjitoarei – Sabrina: Între Lumină și Întuneric, de Sarah Rees Brennan

  1. Anotimpul vrăjitoarei imi aduce aminte puțin de filmul cu același nume și o combinație cu poveștile Sabrinei tinerei vrăjitoare. ? Mi se pare o carte interesanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares