Jack Spintecătorul: Crimele din Whitechapel de Kerri Maniscalco

După multă vreme am reușit să mai citesc și eu o carte. Genul meu de lectură este fantasy sau romance, însă Jack Spintecătorul: Crimele din Whitechapel de Kerri Maniscalco bate mai mult spre polițist. Cu toate astea am îndrăgit foarte mult această carte și abia aștept să citesc următoarele volume. Să vă mai spun că în cel de-al doilea volum acșiunea se învârte în jurul faimosului Dracula? Daaa, abia aștept să o citesc. Până atunci haideți să vă dau câteva ( doar câteva) detalii despre primul volum.

Pe mine m-a apucat lectura acestei cărți la miezul nopții. După titlu aveam o idee cam despre ce ar putea fi, însă chiar nu mă așteptam la detalii atât de bine descrise. Unele chiar înfricoșătoare. Buhuhu 🙂 Cu toate astea mi-a plăcut la nebunia și nu m-am îndurat să o las din mână până ce nu am terminat-o de citit.

Titlu: Jack Spintecătorul: Crimele din Whitechapel

Seria : Anchetele lui Audrey Rose

Autor: Kerri Maniscalco

Editura: Leda

An apariție: 2018

Număr de pagini: 366

Jack Spinecătorul: Crimele din Whitechapel a fost o adevărată supriză pentru mine. Deși unele lucruri erau extrem de înspăimântătoare, acest fapt mă făcea sa nu sar peste detalii. În roman avem mai multe situații complicate, dar totodată și o mică poveste de dragoste. Autoarea a reușit să împletească foarte frumos și elaborat o poveste captivantă.

Audrey Rose este o tânără adolescentă de numai 17 ani, care refuză să se supună regulilor societății în care trăiește. Dacă domnișoarele de vârsta ei stau la ceaiuri, își planifică ieșirile în societate sau brodează , Audrey Rose este pasionată de medicina legală.

Fără ca tatăl ei să știe îl asistă pe unchiul ei și paricipă la autopsii ale cadavrelor rezultate în urma unor morți stranii. Ea se ferește de tatăl ei pentru că el are tendința de a o proteja la maxim. După ce soția lui a murit în urmă cu câțiva ani de scarlatină, el a căpătat o grijă extremă în privința microbilor. Avea și obiceiul de a concedia personalul la anumite perioade de timp pentru a evita ca aceștia să nu aducă vreo boală.

Pe de altă parte Audrey Rose se împacă foarte bine cu fratele ei, Nathaniel. Aceste este o fire mai sensibilă , însă are grijă și o sprijină pe Audrey Rose în tot ceea ce face fără știrea tatălui ei. Relația dintre cei doi este una foarte strânsă, fiecare și-ar da viața pentru celălalt.

Viața lui Audrey Rose este dată complet peste cap când în oraș încep să apară femei ucise la care le lipseaua organe. Mai mult decât atât se pare că toate aceste femei au avut cândva legături cu familia ei. Însă și noul ei prieten ( pentru care simte mai mult decât sentimente de prietenie) este un posibil suspect. Oare Thomas poate fi ucigașul cu sânge rece?

Vă las pe voi să descoperiți prin ce situații periculoase ajunge să treacă Audrey Rose. Ceea ce vă pot spune este că inima ei va fi frântă, pentru că ucigașul este un apropiat al ei. Cine? Aflați voi dacă citiți Jack Spintecătorul: Crimele din Whitechapel de Kerri Maniscalco. O carte de nota 10+ pe care o găsiți la Editura Corint.

7 thoughts on “Jack Spintecătorul: Crimele din Whitechapel de Kerri Maniscalco

  1. Eu mi-am amintit acum ca am vazut filmul si ca toata actiunea chiar te tine in priza! Ma tenteaza si cartea, sunt sigura ca merita 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares