O nouă comandă Femme Luxe

Săptămâna trecută mi-a ajuns o nouă comandă de la Femme Luxe. De data asta am optat pentru un cardigan tricotat, un trening din două piese și o pereche de pantaloni sport. Toate îmi vin foarte bine și abia aștept să le port. De fiecare dată am fost extrem de mulțumită de ceea ce mi-am comandat de la ei. Nu vă mint, am mai avut și câteva articole pe care nu le-am nimerit ca și mărime, dar calitatea lor a fost una foarte bună.

Pe Femme Luxe găsiți foarte multe haine la prețuri foarte bune. Eu deja am pus ochii pe o pereche de jeans și un bodysuits lila. În funcție de ceea ce vă atrage și vă place acest magazin online vă pune la dispoziție o diversitate de haine pentru damă. Îmi place și faptul că produsele ajung acasă, prin curier, în câteva zile, chiar dacă ele vin tocmai din UK.

Trening în două culori

Un terning în două culori mi-a atras atenția din prima clipă când l-am văzut pe site. Chiar dacă are bluza scurtă, e un fel de top, clar menit pentru adolescente, eu mi l-am achiziționat. Nu o să port bluza așa, ci o voi purta cu un maieu negru pe dedesubt. Sunt sigură câ îmi va veni perfect. Este din bumbac 100% și acest lucru chiar se vede. Treningul nu a suferit modificări la spălat sau călcat. Nu s-a decolart și nici nu s-a micșorat sau lărgit. Eu sunt foarte mulțumită de el și vi-l recomand cu tot dragul.

Cardigan tricotat

Mi-a plăcut tare mult și acest cardigan negru, însă am fost ușor dezamăgită că este foarte lung. Cu toate astea l-am purtat de câteva ori și chiar îmi place și mai ales că urmează sezonul rece . Prima dată l-am purtat chiar de Mihail și Gavril la o petrecere. Toată lumea mi-a admirat cardiganul și m-au felicitat pentru alegerea făcută. Mai ales că seara s-a lăsat răcoare și mi-a prins tare bine că a fost lung.

Pantaloni sport

Ultimul articol vestimentar din comanda mea a fost o pereche de pantaloni sport. Mi-au părut interesanți mulțumită unei dungi pe mijlocul piciorului și a faptului că au bandă strâns jos. Așa cum vă spuneam și la început îmi plac tare mult, chiar dacă buzunarele mă enervează. Am plănuit să scap de ele cât de curând.

Acestea au fost alegerile mele. Alte două categorii de hainuțe pe care vi le recomand sunt și corset dress și trousers. O să revin și cu update la articol când am și alte poze cu aceste hăinuțe.

O nouă comandă la Femme Luxe de care sunt foarte mulțumită.

UPDATE: 17.04.2021

Am profitat de faptul că a venit primăvara și am făcut câteva poze cu treningul în două culori și cu pantaloni sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares