Biorga Apaisac – produse dermatocosmetice pentru tenul mixt

Astăzi o să vă vorbesc despre două produse dermatocosmetice Biorga Apaisac pentru tenul mixt cu tendință acneică. Am acceptat bucuroasă invitația de a testa aceste produse pentru că, deși am trecut de mult timp de perioada adolescenței, probleme cu tenul am și acum. Dintotdeauna am avut un ten mai problematic, un ten mixt cu tendințe acneice și de îngrășare rapidă. Dermacare România este unicul importator al brandului dermo-cosmetic Biorga. Gama Biorga Apaisac este esențială pentru o îngrijire corectă a tenului cu probleme. Această gamă este perfectă pentru pielea mixtă sau grasă.

Biorga Apaisac Cremă Purifiantă

Biorga Apaisac Cremă Purifiantă este o cremă special concepută pentru pielea mixtă sau grasă, cu acnee sau imperfecțiuni. Are o textură non-grasă și conține o serie de ingrediente recunoscute pentru rolul lor:

– acid salicilic 1%, cu rol keratolitic, seboregulator și matifiant;
– Betapur, ingredient cu brevet Biorga care stimulează sinteza de beta-defensină și inhibă sinteza de cytokine; cu rol anti-inflamator;
– vitamina E, cu rol anti-oxidant și anti-inflamator;
– acid hialuronic, cu rol hidratant și filmogen;
– fără parabeni, fără parfum.

Părerea mea: Am folosit cu regularitate crema și pot să spun că rezultatele încep să se cunoască. Sunt sigură că după o perioadă mai îndelungată de folosire rezultatele vor fi și mai spectaculoase. Îmi place că nu este grasă, se absoarbe rapid în piele și nu rămâne tenul uleios. Nu este necesar mult produs pentru o aplicare așa că în două săptămâni abia dacă am consumat jumătate din tub.

Biorga Apaisac Cremă Matifiantă

Biorga Apaisac Cremă Matifiantă este o cremă special concepută pentru pielea grasă, hiperseboreică și ajută la absorbirea excesului de sebum. Această cremă este perfectă și ca bază de machiaj. Crema are o textură non-grasă, non-comedogenă și conține o serie de ingrediente recunoscute pentru rolul lor:

– Dermapur, complex cu brevet Biorga, format din acid fenolic (antibacterian), peptide (cathelicidine) inhibă dezvoltarea bacteriei Propionibacterium acnes responsabilă pentru apariția acneei;
– acid hialuronic, cu rol hidratant;
– gluconat de zinc, cu rol anti-inflamator și sebo-regulator;
– fără parabeni, fără parfum.

Părerea mea: Dacă crema purifiantă îmi place, crema matifiantă este preferata mea. O ador. Îmi place foarte mult cum rămâne tenul după utilizare și mai ales că acesta rămâne mat pentru timp îndelungat. Este perfectă pentru a fi folosită ca bază de machiaj iar acest aspect este foarte important pentru mine. Având tenul cu tendințe de îngrășare fondul de ten nu rezista foarte mult, dar cu această cremă matifiantă machiajul rezistă mult mai bine.

Sunt foarte mulțumită de aceste produse și voi continua să le folosesc. De asemenea vă recomand și crema reparatoare pentru mâini și unghii Biorga Apaisac. Este super bună, mai ales în această perioadă friguroasă. Eu o folosesc din primăvară și diferența este vizibilă cu ochiul liber față de când foloseam alte creme pentru mâini.

5 thoughts on “Biorga Apaisac – produse dermatocosmetice pentru tenul mixt

  1. Și eu le folosesc și sunt foarte mulțumită de ele și încântată că le-am descoperit! Ambele îmi plac tare mult, însă înclin spre varianta Mat deoarece nu mai folosesc primer înainte de fondul de ten, ea fiind o foarte bună bază de machiaj. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares