Lupta (Titanii #3) de Jennifer L. Armentrout

Am așteptat cu mare nerăbdare apariția celui de-al treilea volum al seriei Titanii de Jennifer L. Armentrout. Însă timpul nu mi-a permis să o citesc mai repede, dar nu-mi pare rău, pentru că acesta nu e ultimul volum al seriei. Poate anul viitor va apărea și continuarea. Am îndrăgit această serie de la primul volum. Iar evoluția este una copleșitoare, de la un volum la altul acțiunea este mai intensă, mai captivantă, mai frumoasă. Într-o singura noapte am terminat de citit Lupta (Titanii #3) de Jennifer L. Armentrout. Îmi place foarte mult stilul acestei autoare, de asemenea vă recomand cu toată inima seria LUX și Apocalipsa Elementelor.

Vă spuneam la început, că de la un volum la altul autoarea mărește miza, intensifică acțiunea și oferă personajelor mult mai multă putere. Am fost plăcut surprinsă de acest volum și abia aștept să văd ce ne pregătește pentru următoarele volume. Cui îi plac poveștile de dragoste, mitologia greacă și genul fantasy trebuie să citească această serie. Toate se împletesc într-o armonie desăvârșită.

Titlu: Lupta. vol 3

Seria : Titanii

Autor: Jennifer L. Armentrout

Editura: Leda Edge

An apariție: 2020

Număr de pagini: 384

În Lupta lucrurile o iau rău la vale, mai ales după ce la finalul celui de-al doilea volum, Seth îl ucide pe Atals și devine Ucigașul de zei. Prietenii lui își pierd încrederea în el și încearcă să-l țină captiv. Cu toate astea el reușește să evadeze și fuge pentru a nu o pune în pericol pe Josie. Am crede că face un lucru bun, dar alta este părerea lui Josie. Pe lângă suferința provocată, Seth o lasă de fapt pe Josie vulnerabilă în fața pericolului.

Ei aveau misiunea de a-i închide din nou pe titani, nu de ai ucide. Însă moartea lui Atlas provoacă o serie de cutremure cu urmări dezastruoase. Prin crăpăturile din pământ scapă ființe momstruase din tărâmul lui Hades. La scurt timp apare chiar Hyperion și o capturează pe Josie. Cu toate că au luptat împotriva titanului, prietenii lui Josie nu au avut nici o șansă de a câștiga.

În timp ce Josie este prizoniera lui Hyperion, Seth habar nu are de dispariția acesteia și de chinurile prin care trece. Zeii stau ascunși de teama Ucigașului de Zei, iar Josie este supusă unei torturi îngrozitoare și este la un pas de moarte. Nimeni nu o poate detecta, nici măcar Seth cu noile sale puteri.

Nu numai Josie este în pericol, ci întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares