Cadouri pe care le poți cumpăra atunci când nu mai ai idei

Iată că a venit și prima lună de iarnă și ultima lună din an. Sper din tot sufletul ca anul 2021 să fie mult mai bun decât cel care e pe terminare. Iarna ne-a oferit primele bucurii: ninsoare și cadouri de Moș Nicolae. Luna decembrie este luna cadourilor așa că vin cu câteva propuneri de cadouri pe care le puteți cumpăra de pe Notino. Fie că este vorba de cadouri pentru Craciun sau Sfântul Ștefan, Notino ne oferă o gamă variată de produse.

Lancôme Grandiôse – set cadou pentru femei

În ultima perioadă am ales să ofer seturi cadou care să conțină produse de make-up. Cu un astfel de set am făcut multe prietene fericite. Un set Lancôme Grandiôse este o alegere perfectă pentru a fi oferit cadou unei doamne sau domnișoare. Cu siguranță cadoul va fi apreciat pentru că conține: Grandiose 01 mascara, Le Crayon Khôl eyeliner khol și Bi-Facil demachiant pentru ochi pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila 30 ml.

Carolina Herrera 212 VIP

Un alt set cadou care ar fi pe palcul oricărei femei este și Carolina Herrera 212 VIP. Un set ce conține apa de parfum și lapte de corp. Două produse parfumate care nu ar trebui să lipsească din dulăpiorul oricărei femei. Mie îmi place foarte mult acest parfum pentru că este foarte persistent și nu este țipător sau deranjant.

Și cum Notino se gândește la toată familia, ne oferă și câteva cadouri de Craciun pentru copii. Acest ucru mă bucură nespus de mult pentru că îmi place să fac cumpărăturile dintr-un singur loc pentru toate persoanele dragi. Și copii se vor putea bucura de un cadou frumos și modern. Eu m-am orientat pentru fetițe la un set Disney cu prințese și pentru băiețel EP Line Ultimate Spiderman. În afară de jucării și dulciuri , voi ce le mai faceți cadou copiilor? Le oferiți și astfel de cadouri parfumate?

Ce alte sugestii aveți pentru cadouri de Crăciun? Vă aștept sugestiile în comentarii.

10 thoughts on “Cadouri pe care le poți cumpăra atunci când nu mai ai idei

  1. Ce fain e primul set, Lancôme Grandiôse! Mi-ar plăcea să-l găsesc sub brad de Crăciun! Și eu am optat pentru seturi cadou de Crăciun, de la Notino, dar și pentru parfumuri.

  2. Si eu m-am orientat tot catre seturi cadou pentru ca mi se par potrivite pentru a fi oferite. In plus, acestea au si un ambalaj potrivit si o gama mai diversificata de produse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares