Provocare (Păcătoșii din orașul tuturor sfinților #2) de L.J. Shen

Luna decembrie a fost una extrem de încărcată pentru mine, dar am reușit să citesc și câteva cărți. Una dintre ele a fost Provocare , a doua carte din seria Păcătoșii din orașul tuturor sfinților de L.J. Shen. Îmi place stilul autoarei: lectură ușoară și atractivă. Am citit vara trecută Vicious, prima carte a seriei și mi-a plăcut, de aceea am vrut să continui seria. O altă carte pe care o recomand este Cum să furi o inimă cu un sărut de L.J.Shen. Cărțile Vicious și Provocare le găsiți pe Libris.ro

Astăzi o să vă spun câteva detalii despre Provocare, dar cum o să am puțin timp liber o să fac recenzia și la Vicious astfel încât să găsiți ambele recenzii pe bog.

Titlu: Provocare

Seria : Păcătoșii din orașul tuturor sfinților #2

Autor: L.J. Shen

Editura: EPICA

An apariție: 2020

Număr de pagini: 192

Inițial am fost ușor reticentă în privința subiectului cărții. Însă aceste diferențe de vârstă și clasă socială se întâlnesc la ordinea zile și în viața de zi cu zi. Povestea a fost ușoară și lectura a curs de la o pagină la altă în câteva ore. Romanul Provocare a apărut după romanul Vicious, dar acțiunea se petrece înainte de acțiunea din Vicious. Totodată aflăm și alte detalii care au legătură cu cele petrecute în primul roman. Bănuiesc că autoare nu a avut inițial de gând să facă o serie, dar după succesul primului volum, a ales să facă și alte continuări.

Melody Green este nevoită să se reîntoarcă în orașul natal după ce a suferit un accident. Acest accident i-a dat toate planurile peste cap și nu mai poate deveni balerină profesionistă. Cu inima frântă după spulberarea visului ei, Melody este nevoită să predea în cel mai elitist liceu din oras. Însă totodată aici trebuie să se confrunte cu mai multe probleme.

Jaime Followhill este unul dintre cei patru desfrânați din Todos Santos. Nimic nu-i stă în cale atunci când este alături de prietenii lui bogați și ticăloși. Cu toate astea el își pune în gând să o cucerească pe tânăra lui profesoară. Pentru a-i atrage atenția recurge la câteva șmecherii demne de un desfrânat ca el.

Odată cu prima întâlnire secretă dintre cei doi încep să apară probleme menite să provoace un scandal cum nu a mai văzut Todos Santos. Oare Melody se va alege cu inima frântă din această escapadă amoroasă cu un adolescent? Ce consecințe vor avea acțiunile celor doi? O iubire interzisă, arzătoare și controversată este capabilă să spulbere convențiile sociale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares