Urzeala Zorilor (Sânge de stele #1) de Elizabeth Lim

Perioada sărbătorilor este întotdeauna foarte aglomerată, cu toate astea am reușit să citesc Urzeala Zorilor (Sânge de stele #1) de Elizabeth Lim. Când vine vorba de citit stau și toată noaptea ca să termin o carte bună. Urzeala Zorilor mi-a întrecut toate așteptările. În primul rând coperta este magnifică și nu ai cum să treci pe lângă ea. Iar în momentul în care citești descrierea deja o pui în coșul de cumpărături. O găsiți la Editura Corint. Tare mult îmi doresc să apară cât mai repede și următoarele volume.

Titlu: Urzeala Zorilor

Seria: Sânge de stele #1

Autor: Elizabeth Lim

Editura: Corint

Aparitie: 2020

Nr. de pagini: 512

Maia este fiica cea mică a maestrului croitor Tamarin. Ea a fost dintotdeauna pasionată de croitorie și învață această meserie cu speranță că în viitor va avea o șansă să își dovedească talentul. Din nefericire, fetelor nu le este permisă această meserie. Viața nu i-a fost ușoară după moartea mamei ei și mutarea în micul oraș Port Kamalan.

Cu toate greutățile vieții Maia este fericită alături de frații ei. Însă viața este crudă și îi răpește doi dintre frați, iar cel de-al treilea ajunge aproape o legumă în urma războiului la care a participat. Încă o dată Maia este nevoită să preia responsabilitățile familiei și să aibă grijă de tatăș și fratele ei. Însă viața îi pregătește o mare surpriză.

Ce secret ascunde Maia?

Un mesager imperial dorește ca maestru croitor Tamarin să-l însoțească la palatul Împăratului. Maia se vede nevoită să se deghizeze în băiat și să meargă la palat. Viața îi este în pericol de moarte dacă i se află înșelătoria, dar Maia este hotărâtă să își dovedească talentul, chiar sub identitatea fratelui ei. Odată ajunsă la palat are mari surprize. Nu este atât de ușor să devii croitor imperial.

Maia nu este singurul croitor sosit la Palatul de Vară. Sunt 12 croitori care se vor întrece în diverse probe care mai de care mai greu de realizat. Bineînțeles fiecare croitor își dorește să câștige și vor face tot osibilul ca ceilalți să fie eliminați. Va reuși oare Maia să meargă mai departe fără să îi fie dată identitatea în vileag? Singurul care a descoperit adevărul despre Maia este Lordul Vrăjitor, mâna dreaptă a suveranului. Ce primejdie o paște din partea acestuia?

Mai multe nu vă spun, trebuie neapărat să citiți cartea pentru că este fabuloasă. Acțiunea este destul de intensă, răsturnări de situații la tot pasul, trădări, prietenii și iubire adevărată. Toate într-o poveste ce te ține cu sufletul la gură pagină după pagină.

O altă recomandare din partea mea este Lupta ( Titanii #3) de Jennifer L. Armentrout – o găsiți la Editura Corint.

Urzeala Zorilor ( Sânge de stele #1) de Elizabeth Lim

11 thoughts on “Urzeala Zorilor (Sânge de stele #1) de Elizabeth Lim

  1. Nu prea citesc cărți de genul acesta dar când mai prind putin timp liber, as cumpăra-o și eu ca pare interesanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares