Furtuna Războiului ( Regina Roșie #4 ) de Victoria Aveyard

Prima carte citită în 2021 a fost Furtuna Războiului, cel de-al patrulea și ultimul volum al seriei Regina Roșie de Victoria Aveyard. Încă de când a apărut primul volum al seriei am fost tentată să îl citesc, însă am reușit să mă abțin până anul trecut, în aprilie. Nu știam sigur, dacă sunt sau nu traduse toate volumele seriei, însă am zis că este momentul să citesc seria. Am citit destul de multe păreri despre această serie, unele pozitive, altele negative, însă ca de fiecare dată mi-am ascultat instinctul. Și nu regret deloc. Furtuna Războiului merită citită.

Titlu: Furtuna Războiului ( Regina Roșie #4 )

Autor: Victoria Aveyard

Editura: Nemira

Aparitie: 2019

Nr. de pagini: 800

O găsiți pe Libris.ro

Seria Regina Roșie mi-a plăcut extraordinar de mult. E drept, că am avut și momente când îmi venea să arunc carțile pe fereastră. Nu din plictiseală, ci că în unele momente personajele mă scoteau din sărite cu acțiunile lor. Victoria a reușit să finalizeze această serie într-un mod spectaculos. Deși unii sunt de părere că acest volum a fost pe alocuri plictisitor, eu nu am avut această problemă. Într-adevăr mi-aș fi dorit mai multă înteracțiune între Mare și Cal, dar asta nu a fost o așa mare inconveniență.

În Furtuna Războiului, Mare este trădată

Nu mi-a venit să cred, Cal a ales Coroana în locul dragostei oferite de Mare. A fost o lovitură destul de urâtă pentru eroina noastră, însă ea reușește să se arate indiferentă, deși inima ei este frântă. Pentru binele poporului, dar și pentru cei cu sângenou, Mare trebuie să-și ducă la capăt misiunea. Se simte trădată de cel pe care îl iubește, dar acceptă să se alieze pentru a asigura libertatea oamenilor și de a-l distruge pe Maven. Lupta care o așteaptă este destul de grea, iar ea are nevoie de ajutorul tuturor pentru a câștiga. Sacrificiul este ceva obișnuit pentru ea și nu se dă înapoi de la nimic pentru țelul ei.

De cealaltă parte Maven continuă cu obsesia lui bolnavă pentru Mare și este dispusă să facă orice pentru a o recuceri. Toate acțiunile lui sunt pentru ea, deși are o soție. Eu l-am îndrăgit foarte mult pe Maven în primul volum și mi-a fost tare greu să nu-l mai plac pe parcursul următoarelor volume, deși faptele lui au fost îngrozitoare. Am sperat că el va fi ,,vindecat,, cumva de proasta influență a mamei lui. Hmm… oare până la final va fi iarăși acel băiat prietenos și săritor ca în Regina Roșie? Vă las pe voi să aflați, dacă se schimbă în bine sau continuu să fie malefic.

Furtuna Războiului – ultimul volum al seriei

Războiul este pe cale să înceapă. Ce soartă va avea fetița cu fulgerele? Va învinge dragostea sau datoria? Finalul acestei serii nu îl puteți afla decât dacă citiți Furtuna Războiului de Victoria Aveyard. Vă asigur că nu o să regretați alegerea făcută. Întreaga serie o găsiți pe Libris.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares