4 produse pentru un ten impecabil

O întrebare pe care foarte multe persoane o pun atunci când remarcă un ten impecabil este ,, Ce produse alegi pentru un ten impecabil?,, Astăzi vreau să vă povestesc despre 4 produse pentru un ten impecabil pe care le folosesc în ultimul timp. Am renunțat la a mai folosi exagerat de multe produse pentru ten. Mi-am creat o rutină destul de simplă și chiar starea tenului meu s-a îmbunătățit foarte mult. Multă vreme am avut și eu o rutină destul de complexă și tot nu eram mulțumită de rezultate, de aceea am zis să încerc cu produsele minime. Curățarea tenului este cel mai important pas în a avea un ten impecabil.

Rutina de dimineață

În fiecare dimineață mă demachiez cu apa micelară Vichy Pureté Thermale și apoi aplic o cremă cu SPF 50+. Atât, nimic altceva. Apa micelară Vichy am descoperit-o anul trecut prin iunie și de atunci folosesc cu regularitate. Ce m-a detrminat să îi rămân fidelă este faptul că elimină foarte bine machiajul și toate impuritățile de peste zi. Tenul rămâne curat, catifelat și fără acea senzație de strângere care necesită neapărat loțiune tonică. Eu am renunțat la loțiunea tonică penru că nu mă împac cu ea indiferent de la ce brand este. În plus nu irită în niciun fel ochii sau să provoace usturime.

Rutina de seară

La fel ca și dimineața, am numai două produse pentru îngrijirea tenului: apa micelară Vichy și ser cu vitamina C de la Delia Cosmetics sau un alt ser pentru riduri. La momentul actual cele două seruri le folosesc alternativ. Vă promisesem încă de când am descoperit minunatul ser cu vitamina C de la Delia Cosmetics că o să vă dau mai multe detalii despre el. Nu am reușit până acum, dar niciodată nu e târziu, nu? Pe mine cel mai mult mă deranjau petele pigmentare din colțul ochilor și ,,pistruii,,. Oricâte creme ( și chiar scumpicele rău) am încercat rezultatele nu au fost mulțumitoare. Dispăreau o idee, apoi reaapăreau parcă mai intense.

Rezultatele serului cu vitamina C

Serul cu vitamin C de la Delia Cosmetics l-am luat din întâmplare și eram sigură că am aruncat banii aiurea. Însă, ce credeți? Am avut o surpriză uriașă: petele pigmentare au început să se estompeze chiar după câteva utilizări ale serului. După ce am văzut minunea asta mi-am comandat de pe Notino.ro încă 5 sticluțe de ser. După dispariția totală a petelor pigmentare am continuat să folosesc serul de 2 ori pe săptămână. Dacă aveți probleme cu petele pigmentare vă recomand cu tot dragul și încrederea acest minunat ser cu vitamina C.

Rutina săptămânală

O dată pe săptămână îmi răsfăț tenul și cu un exfoliant față. Aici nu am un produs anume, ci am mai multe. Uneori o mască, alteori un scrub, depinde ce nimeresc din dulap. Însă cel mai des folosită este masca facială neagră, contra punctelor negre și a acneei, cu cărbune activ 3 în 1 de la Garnier. V-am mai povestit despre ea și în acest articol.

Nu-i așa că nu este nevoie de zeci de produse pentru a avea un ten frumos? Eu m-am convins de asta.

1 thought on “4 produse pentru un ten impecabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares